De 10 dingen waar ik deze zomer volop van genoten heb

Hortensia - De 10 dingen waar ik deze zomer volop van genoten heb

De vakanties lopen bijna ten einde, iedereen maakt zich op voor het laatste kwartaal van dit jaar. Ik heb nog vakanties te goed dit jaar (hier lees je over mijn vakantieplannen) waar ik mij enorm op verheug. Maar de zomer was ook fijn en ik deel de 10 dingen waar ik deze zomer volop van genoten heb.

 1. Koffie drinken in de vroege ochtend. Samen met mijn man genoten we van de ochtendstilte. Een goed begin van de dag!
 2. Onze bloemrijke tuin. Dit jaar was ik heel blij met onze kleurrijke tuin. Ik heb vooral veel lavendel geplant die ik binnenkort ga oogsten zodat ik kan genieten van verse lavendelthee en geurende lavendelzakjes.
 3. Netflix series. We genoten deze zomer van mooie Scandinavische series, zoals Beck, The Sandhamn Murders, Modus, Mittnatsol,
 4. Me -time en vaker offline zijn. Dit is mij heel goed bevallen. Regelmatig legde ik mijn telefoon gewoon weg en genoot van een goed boek of van het lekkere weer.
 5. BBQ’en. Ik kan daar zo van genieten.
 6. De heerlijke gerechten die we bereiden. Zoete aardappels, salades, quiches, homemade pizza en niet te vergeten de BBQ!
 7. Deze zomer was ik ook wel veel thuis te vinden, maar dat komt deels door onze fijne tuin en dat het weer niet altijd mooi was. Maar we gingen ook een dagje naar Scheveningen en naar de stad om op een terrasje te zitten. Dat gaf mij ook een fijn zomergevoel. We kozen vaker voor onze eigen stad, die steeds leuker wordt qua horeca gelegenheden en gewoon een prachtig historisch centrum heeft.
 8. Een erg leuk nieuwtje krijgen over een mooi project waar ik aan ga meewerken. Ik kan er nog niets over zeggen, maar het wordt ontzettend leuk! Dus hou mijn blog goed in de gaten 🙂
 9. Vakantie boeken naar Gran Canaria. Ik ben al aan het aftellen!
 10. Mij verheugen op onze vierdaagse stedentrip naar  Parijs eind oktober.

Waar genoot jij het meeste van deze zomer?

pinit fg en rect red 28 - De 10 dingen waar ik deze zomer volop van genoten heb

Gerelateerde artikelen

16 reacties

 1. Fijn lijstje! ^^ Wij hebben volgens mij maar 1 keer gebarbecued bij mijn schoonouders. We doen het nooit zelf eigenlijk maar ik eet het wel super graag!

 2. Vind ik ook zo belangrijk; kleine dingen waarderen! Ik ben een deel van de zomer ook wat meer offline geweest, en ik vind dat dus ook heerlijk. Nu zit ik na onze twee vakanties wel weer boordevol inspiratie en nieuwe ideeën en heb ik ook volop nieuwe artikelen op de planning staa. Heerlijk dat je nog een vakantie naar Parijs tegoed hebt in oktober, wij zijn net terug en ik heb nu al weer heimwee.
  bychristiana recently posted…Dít zijn de leukste plekken om te shoppen in ParijsMy Profile

 3. Lavendel thee heb ik nog nooit gehad. Is dat lekker? Ik ga het eens proberen te maken, want ik heb mijn lavendel ook weer gesnoeid.
  Ik ben ook heel erg benieuwd naar je nieuwe project!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.