De 10 beste koffie hotspots in Parijs

52167565 m - De 10 beste koffie hotspots in Parijs

De 10 beste koffie hotspots in Parijs

Cafe Kitsune (51 Galerie de Montpensier), serveert heerlijke koffie. Geen trek? Je kunt hier ook een nieuwe outfit shoppen!

Cafe Carette, vlakbij Places des Vosges (25, Place des Vosges) of nabij Place du Tetre (7, Place du Tetre). Een mooie plek met art-deco interieur. Ze serveren heerlijke macarons, gebakjes en thee.

Cafe Telescope, vlakbij het Palais Royal (5, rue Villedo). De focus ligt op de hoge kwaliteit van de koffie in een stijlvolle en gezellige plek.

Peonies – Cafe et fleurs, (81, rue du Faubourg Saint-Denis). Het menu is niet erg uitgebreid, maar het is een kleurrijke en fotogenieke plek om te genieten van een heerlijke koffie.

food 3196302 640 - De 10 beste koffie hotspots in Parijs

La Cafeotheque – vlakbij het Hotel de Ville (52 rue de l’Hôtel de Ville) Een van mijn favorieten in deze lijst! Je kunt hier ook de koffiebonen kopen en ook de confitures. Het is ook mogelijk om te genieten van een “petit” lunch.

Ten Belles – vlakbij het Canal Saint-Martin (10 Rue de la Grange aux Belles) Zeer vriendelijk personeel, goede koffie, misschien wel een van de beste in Parijs!

Café Craft – ook vlakbij het Canal Saint Martin (24 Rue des Vinaigriers) Hier is de koffie bereid van bonen van het beroemde Café Lomi. Het cafe wordt bezocht door veel creatievelingen, waar de buurt ook om bekend staat.

Merci Used Book Café – (111, rue Beaumarchais) gewoon een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Je kunt lekker lezen terwijl je geniet van een café au lait bijvoorbeeld. Je kunt kiezen uit 10.000 boeken 🙂 Daarna kunt je lekker gaan shoppen bij Merci zelf!


Ga jij weleens naar een koffiecafé?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - De 10 beste koffie hotspots in Parijs

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Bedankt voor de tips. Zo wat cafeïne kan je altijd gebruiken in Parijs,want je wandelt wat af.?. Ik ga ze zeker eens proberen, ben benieuwd ,want ik heb er nog geen van deze adresjes bezocht.

  2. Ik ben dol op koffiecafé’s, en eigenlijk vind ik het jammer dat we er in Nederland over het algemeen niet zo veel hebben. Heerlijk om een paar uur te zitten met een drankje en een boek.

    Niet geheel verwonderlijk spreekt me jouw laatstgenoemde café (Merci Used Book Café) dan ook het meeste aan!
    Josephine recently posted…Filmtip: To Walk InvisibleMy Profile

  3. Handige tips. Ik ga altijd graag naar koffiecafés. Zo gezellig. Zelf heb ik de neiging om bekende ketens als Starbucks binnen te stappen, maar zulke lijstjes als deze helpen mij dan om dat wat meer te vermijden. Klinkt allemaal goed! Vooral dat laatste plekje met die boeken wil ik eens bezoeken. Zalig lijkt me dat!
    Sarah recently posted…Mijn ultieme LENTE bucket listMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.