Blogpraat | Een paar kleine veranderingen op mijn blog

e mail 3239670 640 - Blogpraat | Een paar kleine veranderingen op mijn blog

Blogpraat | Een paar kleine veranderingen op mijn blog

Dit artikel verscheen gisteren al, totdat mijn site werd gespamd en de host een back terug moest plaatsen. Gelukkig werkt alles weer naar behoren.

Mijn blog bestaat straks alweer vier jaar! Ik weet nog dat ik begon, onwetend maar vol enthousiasme. En nu zijn we zo veel jaartjes verder en vind ik het bloggen nog steeds geweldig. Toch ga ik een paar kleine veranderingen op mijn blog doorvoeren. Lees je mee?

Verhalen van Parijs, mode en lifestyle

Dit was een hele tijd het onderschrift van mijn blog. Parijs is mijn lievelingsplek, maar het kriebelt om mijn blog iets breder te trekken. Zo heb ik nu gekozen voor een ander onderschrift: Bloggen met een Franse touch en joie de vivre. Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, schrijf ik nu ook meer blogs over Zuid-Frankrijk en het Franse leven in het algemeen. Zuid-Frankrijk heeft ook een speciale plek in mijn hart en ik vind de Franse levensstijl interessant. Ik hoop dat jullie deze artikelen ook kunnen waarderen.

Nieuwe blog header

Met een blogverandering, heb ik ook mijn header aan laten passen. Mijn vader heeft de nieuwe header ontworpen en ik ben er helemaal blij mee. Het weerspiegelt precies waar mijn blog over gaat. Ooit wil ik de hele lay-out aanpassen, maar daar gaat meer werk in zitten en ook omdat ik er geen kaas van gegeten heb, zal ik dit pas op een later tijdstip gaan uitvoeren.

Vooralsnog blijf ik gewoon drie keer (en soms meerdere keren) per week publiceren. Daar voel ik mij goed bij. Inspiratie genoeg!

Vraag aan jullie

Wat zou jij nog meer willen lezen op mijn blog? Ik ben heel benieuwd en lees het graag in de comments.

 

pinit fg en rect red 28 - Blogpraat | Een paar kleine veranderingen op mijn blog

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. Mooie header, Darina! Hij was me meteen opgevallen. Ik lees het liefste je artikelen over de plekken die je bezoekt, met de mooie foto’s erbij. Verder gewoon een ideetje: Zouden typisch Franse recepten iets zijn? Of Franse etiquette (in het verkeer, aan tafel…)? Of de culturele verschillen tussen bijvoorbeeld Parijs en Zuid-Frankrijk? Ik vind je blogs over Franse lifestyle namelijk ook erg leuk. Ga zou door!
    Josephine recently posted…Victoriaanse hoedenmode: Een modeplaat uit 1892My Profile

  2. Wat gek… ik weet zeker dat ik hier op gereageerd heb, maar mijn reactie staat er niet bij. Ook op je blog over de Franse lifestyle had ik gereageerd, heel vreemd dat die reacties weg zijn. 🙁 Oh ik zie nu dat je site gespamd werd, misschien is het daardoor kwijtgeraakt?

    Maar goed, nog een keertje mijn reactie. 😉
    Leuke veranderingen, heel leuk dat je je blog breder gaat trekken. Ik ben dol op Parijs, maar vind blogs, wetenswaardigheden, foto’s etc. etc. over Zuid-Frankrijk in het algemeen ook erg leuk. Ik geniet altijd van je blogs en leuke foto’s, dus ga zo door!
    Giovanna Jansen recently posted…9 Must sees in LondonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.