9 Items die op mijn wensenlijstje staan

gift 548290 640 - 9 Items die op mijn wensenlijstje staan

9 Items die op mijn wensenlijstje staan

Het is lang geleden dat ik een wensenlijstje heb opgesteld en het leek me daarom weer eens tijd om 9 items die op mijn wensenlijstje staan, met jullie te delen.

Wensenlijst winter - 9 Items die op mijn wensenlijstje staan

Tasje: Longchamp le Pliage mini / Geurkaars ‘Paris in Love’ / Sjaal: Didi / Pyjama: H&M / Complete DVD serie Downton Abbey / Dagcreme: Eucerin Hyaluron filler / Placemats: Ikea / Champagne truffel bonbons: Bijenkorf

Ik ben echt compleet verliefd op de mini Le Pliage tasjes van Longchamp, die ze nu nieuw in de collectie hebben. De geurkaars van Laduree deelde ik afgelopen vrijdag al in mijn favorieten artikel. Als ik eind december in Parijs ben, ga ik zeker naar de Laduree boutiek op de Rue de Rivoli. De sjaals van Didi vind ik altijd zo mooi en passen bijna overal bij. Een heerlijke comfy zachte pyjama kan ook niet ontbreken tijdens gezellige winteravonden en dan vooral in combinatie met de complete DVD serie van Downton Abbey. Ik wil een nieuwe dagcreme proberen en mijn keus is gevallen op de Eucerin dagcreme met Hyaluron filler om de huid te verstevigen. Daar moet ik toch een beetje aan gaan denken :). De placemat is van waterhyacint gemaakt en ze lijken mij prachtig op onze tafel. Deze bonbons zien er heerlijk uit en hoe schattig is het doosje?

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

pinit fg en rect red 28 - 9 Items die op mijn wensenlijstje staan

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. Ik gebruik ook altijd cremes om de huid te verstevigen. Daar voel ik mij toch iets beter bij. Beter voorkomen dan genezen, denk ik dan maar 😉
    En oeeh, die bonbons die klinken heerlijk. Al zou ik mij ook al kunnen laten verleiden door de mooie verpakking alleen al.
    Mooi en inspirerend lijstje heb je opgesteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.