8 Redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is

autumn 58882 640 2 - 8 Redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is

8 Redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is

Tegenwoordig kunnen we kiezen uit zoveel sociale media kanalen, maar er is er een die echt mijn favoriet is en waar ik een beetje verslaafd aan ben en dat is Pinterest. Vandaag deel ik mijn 8 redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is. 

I ❤ Pinterest

1 Pinterest is een geweldige manier om nieuwe ideeën op te doen. Je kunt de pins makkelijk bewaren op je borden die je zelf aan maakt. De boards die je maakt, kun je met elkaar delen, om elkaar te inspireren.
2 Pinterest is een grote inspiratiewereld! Het is een geweldige bron voor alles waar je naar op zoek bent. Citaten, mode, huisdecoratie, geschiedenis, gezondheid, sport, noem maar op en je kunt het vinden!
3 Pinnen is een ontspannen tijdverdrijf. Vooral als ik op de trein moet wachten of gezellig thuis met een kop thee, lui op de bank.
4 Pinterest is een goed medium om je website / blog / product te promoten.
5 Het is een leuke manier om moodboards te maken en je creativiteit te vergroten. Mijn meest gebruikte zoekwoorden zijn Parisienne-stijl, mode, Parijs, mind woondecoratie, reizen en lifestyle.

6 Wat ik niet leuk vind aan Instagram is het gedoe en de druk omtrent de likes en volgers. Dit is totaal niet het geval op Pinterest.

7 Pinterest is een geweldige bron voor het ontdekken van (nieuwe) hotspots.

8 Ik gebruik Pinterest als zoekmachine, het is mijn nieuwe Google!


Benieuwd naar mijn pins? Je kunt me hier volgen.

Ik vind het erg leuk om nieuwe Pinterest-accounts te ontdekken. Heb jij een Pinterest account? 

Pinnen voor later

Redenen waarom Pinterest favoriet is 683x1024 - 8 Redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde artikelen

15 reacties

    1. Ik ben ook nog steeds zoekende en mijn volgers aantal is erg stabiel op het moment. Hoe je meer je pint, hoe meer zichtbaar je bent, doe aan repinnen en reageer op pins…dat is wat mij ooit verteld is 🙂 Succes!

  1. Jaaa Pinterest is top <3 wij volgen elkaar al en ik zie regelmatig Parijs en Parisienne pins van je voorbij komen. Sinds kort gebruik ik het ook om mijn blog te promoten en dat helpt echt!

  2. Ik hou ook zo van Pinterest! Kan er uren doorheen scrollen haha. Ik gebruik het altijd om inspiratie op te doen voor foto’s, blogposts enz. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.