7 Herfsttrends uit Parijs

Parisienne outfit fall 1024x736 - 7 Herfsttrends uit Parijs

7 Herfsttrends uit Parijs

We kunnen er niet meer omheen. De zomer is over. Gelukkig genieten we nog wel van een echte Indian Summer. Maar het wordt tijd om te kijken wat de herfsttrends op modegebied zijn. Vandaag deel ik de 7 herfsttrends uit Parijs. Laat je inspireren.

Jeans, maar geen skinny’s!

Tja, dat wordt wennen (vooral voor mij!). Nu zag ik dat sommige webshops de skinny nog in de collectie hebben, dus zo dramatisch is het niet. Maar we zullen wijdere jeans gaan zien het komende seizoen. Misschien gewoon eens passen en laten verrassen?

Relaxed fit jeans Topshop 1024x731 - 7 Herfsttrends uit Parijs

 

Booties

De Parisienne draagt zelden stiletto’s. De Parijse straten zijn er niet voor gemaakt en wil je de metro willen halen, dan is dat niet echt comfortabel. Booties zijn stylish en je kunt ze op verschillende manieren dragen. Chic met een pantalon en blouse, of casual met bovenstaande jeans en een oversized trui.

Booties Vagabond 1024x731 - 7 Herfsttrends uit Parijs

 

Masculine style items

Geruite blazer Opus 1024x736 - 7 Herfsttrends uit Parijs

 

De masculine stijl is er een die ik dit seizoen zou willen proberen. De Parisienne stylet het met een “femine touch”, zoals een bloemenprint of volants. Of een pak met een sneakers en een vrouwelijke top. De mogelijkheden zijn eindeloos..

Romantische bloesjes

Romantische blouse 1024x731 - 7 Herfsttrends uit Parijs

Draag de romantisch blouse zonder accessoires, behalve een tas. De blouse “zegt” al genoeg. Je kunt dit soort bloesjes stylen met een jeans of pantalon of rokje.

Bloemenprint jurkjes en corduroy

Bloemenjurkje 1024x731 - 7 Herfsttrends uit Parijs

De jaren 70 herleven met een bloemenprint jurkjes en corduroy items!

Corduroy jasje 1024x733 - 7 Herfsttrends uit Parijs

Oversized truien en hoodies

Hoodie Claudie Pierlot 1024x733 - 7 Herfsttrends uit Parijs

Wil je een nonchalante stijl toevoegen aan je outfit, dan zit je goed met de hoodies, die komend seizoen erg populair zijn. Het leuke van de hoodie is, dat deze ook veelzijdig te stylen is en je het zelf netjes kunt dragen op een pantalon met hakken.

Dierenprint

Panter riem Vanzetti 1024x728 - 7 Herfsttrends uit Parijs

De dierenprint die blijft! Hoe je deze draagt? Niet de all-over dierenprint look, maar verwerk de panter of slangenprint in de accessoires voor die extra touch aan je outfit.

Collage fall trends Paris - 7 Herfsttrends uit Parijs

 

Maar….laat je inspireren door deze trends en pik eruit wat jij leuk vindt. Zoals Alexander McQueen (modeontwerper, 1969-2010) heel mooi heeft gezegd:

“Fashion should be a form of escapism, and not a form of imprisonment.”

Welke trend zou jij dragen?

pinit fg en rect red 28 - 7 Herfsttrends uit Parijs

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Daar zitten echt heel leuke items tussen. Ik vind die blouses, bloemetjesjurkjes (het zal eens niet, haha) en de geruite blazer echt heel erg mooi.

  2. Op zich wel logisch dat ze geen naaldhakken in Parijs dragen. Ik had het al een niet verwacht.
    Ik ben zelf ook nog op zoek naar leuke zwarte boots. Dat staat ook wel echt heel leuk onder een jurkje.

  3. Ik vind ze allemaal super leuk! Maar ik denk dat de romantische blousejes en de booties mij het meeste aanspreken ๐Ÿ™‚ Heb direct zin om te gaan shoppen haha!

  4. Mij spreekt de jeans mij het meest aan! Ook vind ik de jurkjes en corduroy erg leuk. Oja, en misschien de romantische blousejes ook wel, maar dat ligt dan wel aan het model en de kleur/print. Maaaar vooral de broek hoor, I love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.