5 inspirerende interieur blogs om te volgen

blank 1868502 640 - 5 inspirerende interieur blogs om te volgen

Dat ik enorm van interieur styling houd, is ondertussen geen geheim meer, maar waar haal ik, behalve van Pinterest, mijn inspiratie vandaan? Ik laat je 5 inspirerende interieurs blogs om te volgen, zien.

5 Inspirerende interieur blogs om te volgen

Inside Closet

Dit blog noemde ik al eerder in het blog over de 5 websites waar ik geïnspireerd door raak. Een interieur blog vol inspiratie van mensen uit vooral Parijs en die hun huis fotograferen. Zoveel stijlen, zoveel inspiratie!

HomeDeco

Een interieur verzamel blog van meubels en woonaccessoires die je kunt shoppen bij de grootste woonwebwinkels. Er is ook een rubriek “de mooiste binnenkijkers”, iets waar ik altijd nieuwsgierig naar ben. Ze delen ook de tips & trends, zodat je helemaal bij blijft op interieur gebied.

Juudithome

Het blog van Judith is een waren inspiratiebron, ook door de prachtige fotografie en kleurgebruik. Ze deelt stylingstips, make overs en interieur vondsten. Een blog om echt te volgen!

VosgesParis

Als je van een strakker interieur houdt, of zoals zij van dit blog zeggen: “Minimal colour, maximum style” dan ben je hier op het goede adres. Minimalisme gecombineerd met industrieel en Scandinavische eenvoud. Op het blog vind je ook een leuke Amsterdam Next City Guide, voor de beste interieur adresjes.

Apartment Therapy

Een bekend blog in interieurland is een huis- en decorsite dat is ontworpen om iedereen te inspireren om thuis een mooier en gelukkig leven te leiden. Klinkt goed toch?

Wil je meer lezen over mijn interieur stijl? Lees dan wat mijn 10 favoriete items in mijn huis zijn.

Lees jij interieur blogs? En zo ja, welke? Ik ben benieuwd!

pinit fg en rect red 28 - 5 inspirerende interieur blogs om te volgen

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. Ha wat leuk, dit lijstje! Ik ben gek op interieur en volg ook met veel plezier andere bloggers en Instagrammers die daar iets mee hebben. Op HomeDeco na kende ik al deze blogs nog niet, dus ik heb morgen zeker weer wat te bekijken 🙂 Ik ben benieuwd! Altijd leuk om bij anderen weer wat interieurinspiratie op te doen.
    Romy recently posted…En dan heb je opeens verkering! ♥My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.