5 favorieten van de week #78

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #78

5 favorieten van de week #78

Allereerst wil ik jullie een heel mooi en vooral gezond 2021 wensen. Dat al je dromen maar mogen uitkomen!

#1 Deze prachtige lantaarn hebben we als kerstcadeau gekregen van mijn ouders. Het is zo’n gezellig gezicht als we deze ‘s avonds aansteken.

Lantaarn - 5 favorieten van de week #78

#2 Een ander kerstcadeau dat ik heb gekregen is het boek ‘Why French Women Wear Vintage door Alois Guinut. Haar eerdere boek, Dress like a Parisian, heb ik ook gelezen en ik ben heel benieuwd naar de Franse vintage tips!

Why French Women wear vintage - 5 favorieten van de week #78

#3 Vorige week heb ik de serie Sanditon gezien die ik eerder had opgenomen. Het is een verfilming van een boek dat geschreven is door Jane Austen. Ze heeft alleen het boek nooit kunnen afschrijven omdat ze ziek werd en overleed. Ik vond het een leuke serie, maar ik moest wel even wennen dat het niet een echte Jane Austen verfilming is.

Sanditon 727x1024 - 5 favorieten van de week #78

#4 Op Pinterest heb ik een winter moodboard gemaakt om jullie hier, hopelijk, mee te kunnen inspireren. Je vindt mijn winter moodboard hier.

Winter moodboard Pinterest 591x1024 - 5 favorieten van de week #78

#5 Boek: In het reine door Agnes Martin-Lugand

Reine leidt een gelukkig leven in Rouen en voedt haar zeventienjarige zoon Noé alleen op. Ze heeft de perfecte baan als interieurontwerper. Maar Reine draagt een donker geheim met haar mee. Haar perfecte leven is gestoeld op een leugen en als deze ooit uitkomt zal dit grote gevolgen hebben voor haar geluk.
Haar ontmoeting in Saint-Malo met de charmante bohemien Pacôme, voor wie ze als een blok valt, verandert alles. Reine zal hem en Noé haar ware levensverhaal moeten vertellen om zo ruimte te geven aan haar nieuwe liefde. Hoe kom je met het verleden in het reine en geef je de toekomst een kans?

Agnes Martin Lugand In het reine 666x1024 300x461 1 - 5 favorieten van de week #78

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

5 favorieten van de week #77

Dit jaar…

One Little Word 2021

La Vie Parisienne | Oudjaar in Parijs

Fijn weekend!

 

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Van die lantaarn ga je van de zomer (en het voorjaar wellicht ook al) veel plezier hebben denk ik 🙂 geeft altijd zoveel sfeer! en mag ik een boek review aanvragen van het Franse Vintage boek? 😉 ben erg benieuwd wat je ervan vindt!

  2. Oeh leuke winterse inspiratie! Ik ga ook weer even op Pinterest kijken. En wat een mooie lantaarn. Super tof cadeau!
    Jij ook nog de beste wensen voor dit (en komende jaren)! Hopelijk snel weer een tripje naar Paris!

  3. Mooi zeg, dat windlicht. Ik heb er ook eentje buiten staan en eigenlijk wilde ik hem naar binnen halen, maar eigenlijk heb ik binnen al kaarsjes genoeg. Ik vind het nu ook wel leuk dat wanneer ik door het raam in de keuken of in de woonkamer naar buiten kijken, dat de tuin er nog steeds gezellig bij staat, zelfs nu het winter is (in tegenstelling tot voor de grote tuin make-over;-))
    bychristiana recently posted…Is dure shampoo beter voor je haar?My Profile

  4. Heerlijke favorieten deel je weer hier. Tof die lantaren. Favoriet op dit moment bij mij? Thuis zijn met een hoody aan. Had er nog 2 liggen en droeg ze nooit, nu standaard. lekker warm en comfortabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.