5 favorieten van de week #75

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #75

5 favorieten van de week #75

Een week waarin ik niet heel veel bijzonders deed, maar wel weer een opruimklus op me nam: de kerststpullen. Ook ging ik verder met mijn manuscript, keek ik de spannende film ‘Voces’ op Netflix en maakte ik weer veel wandelingen. Tijd voor mijn 5 favorieten van de week. Kijk je mee?

#1 Oil of Olaz BB Creme foundation. Wat een fijne foundation is dit! De creme trekt snel in, geen vettig laagje en de kleur is subtiel. Ik ben fan!

Oil of Olaz BB cream 732x1024 - 5 favorieten van de week #75

#2 Slow living…genieten van een kop koffie in de ochtend in dit fijne hoekje in de woonkamer.

Ochtendkoffie - 5 favorieten van de week #75

#3 Om een Franse touch te geven aan je keuken decoratie, is deze theedoek en handdoek met croissantjes (Hema) een mooie toevoeging. Ik heb ze besteld 🙂

Thee en handdoek croissant Hema - 5 favorieten van de week #75

#4 Een van mijn favoriete modemerken is Opus. Wat mij vooral aanspreekt aan dit merk, is de mooie betaalbare kwaliteit, de stijl (less is more) en hoe de kleding valt. Ik heb al talloze items van dit merk in mijn kast hangen. De kwaliteit is ook er goed, dus ik heb lang plezier van deze items. Deze trui komt uit de nieuwe collectie en heeft een suede look.

bruin sweatshirt dames gelour opus 1 803x1024 - 5 favorieten van de week #75

#5 Champagne truffels (Charbonnel et Walker bij de Bijenkorf). Een echte traktatie en het mooie doosje kun je nog gebruiken om spulletjes in te doen. Een eyecatcher toch?

Charbonnel et Walker champagne truffels - 5 favorieten van de week #75

Artikelen die deze week zijn verschenen

Binnenkijken | De make over van de woonkamer

Mijn fijne momentjes thuis

Fijn weekend!

 

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Ik zag die theedoeken en handdoeken laatst ook bij Hema! Ik heb toevallig gisteren zwart witte theedoeken bij Ikea besteld maar nu zoek ik nog zwarte handdoekjes erbij. Ikea had alleen grijze, maar daar was ik niet zo weg van. Ik wilde inderdaad ook bij Hema kijken of ze daar leuke hebben.
    bychristiana recently posted…CBD Natural glow skincare setMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.