5 favorieten van de week #74

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #74

 

5 favorieten van de week #74

Een echt cliche, maar wat vliegt de tijd! Het is alweer tijd voor een nieuwe editie van mijn 5 favorieten van de week. Kijk je mee?

#1 Een aantal beauty favorieten van de laatste tijd:

Parfum: Narciso Rodriquez – Poudree. Dit parfum is naast Chanel, mijn favoriete geur. De topnoten zijn Bulgaarse Roos en witte jasmijnblaadjes. De hart noten is musk en de basis noten bestaan uit vetiver, zwarte ceder en witte ceder. Dit resulteert in een poederig, muskachtig, bloemig en houtachtige geur.
Handcreme: nu we veel onze handen wassen, drogen de handen ook erg uit. Ik verslijt mijn verzameling handcremes en dan vooral van l’Occitane.
Dagcreme: deze dagcreme van Therme won ik deze zomer en ik vind het een heel fijn product. Smeert goed uit en hydrateert mijn huid goed.
Lipstick: ik draag minder lipsticks door de mondkapjes, maar als het kan, doe ik deze op!
Bronzer: een beetje kleur kunnen we wel gebruiken, dus elke dag breng ik een beetje bronzer van Clinique aan.

Beauty favorieten - 5 favorieten van de week #74

#2 Nu de avonden weer kouder zijn, is niets heerlijker dan met een zacht mooi plaid (Malagoon Zigzag) op de bank te kruipen.

Malagoon zigzag plaid 1024x890 - 5 favorieten van de week #74

#3  Even ontspannen online mode inspiratie opdoen, ik doe dit regelmatig. Vandaag laat ik mijn Zara inspiratie zien. Welk item vind jij het leukste?

Zara inspiratie 620x1024 - 5 favorieten van de week #74

#4 Boek: Een huis vol bloemen – Annabelle Hickson

Een huis vol bloemen - 5 favorieten van de week #74

Een huis vol bloemen is een inspirerend boek voor het creëren van simpele, natuurlijke schoonheid door en met bloemen. Annabelle Hickson geeft adviezen en tips van ‘eenvoudige’ boeketten voor elke dag tot botanische arrangementen en originele versieringen voor speciale gelegenheden. Een ode aan bloemstyling in woord én beeld! (Bol.com)

#5 Een mooie en warme sjaal *(Vero Moda) kan nu echt niet meer ontbreken.

 

Sjaal Vero Moda 709x1024 - 5 favorieten van de week #74

Artikelen die deze week zijn verschenen

Wat zou jij over Parijs willen weten? De antwoorden!

Beauty review | Monoi de Tahiti olie van You Madu + Kortingscode!

Fijn weekend!

 

Inspiratie om te bewaren

5 favorieten van de week 74 683x1024 - 5 favorieten van de week #74

Gerelateerde artikelen

13 reacties

  1. Wat een heerlijke winterse Fashion inspiratie! Ik vind alles mooi en ik heb ook gelijk zin om weer te gaan shoppen. En een plaid is echt fijn om op de bank te hebben liggen. Ik lig er nu stiekem ook al weer onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.