5 favorieten van de week #72

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #72

5 favorieten van de week #72

Een weekje waarin ik niet zo heel veel deed, behalve werken, wandelen, genieten van series en me nog steeds verbazen hoe snel de tijd gaat. Hebben jullie dat gevoel ook? Zeker nu het sneller donker wordt. Ook al kunnen we niet veel buiten de deur doen, ik vermaak me nog steeds, maar we zijn dan ook nog steeds aan het klussen. Binnenkort wil ik de resultaten gaan laten zien op mijn blog, want tot nu toe heb ik alleen nog maar de nieuwe keuken laten zien en we hebben zoveel meer gedaan! Maar eerst deel ik mijn 5 favorieten van de week.

#1 Het stylen van mijn schrijfkamertje. Het begint nu steeds mooiere vormen aan te nemen, al wacht ik nog wel op mijn behang bestelling om de muren verder af te werken. Vorige week kwam het kleed binnen. Ook vond ik op zolder nog mooie luiken. Ik vind het een heel leuk hoekje geworden.

nieuw kleed - 5 favorieten van de week #72

#2 Ik ben gek op geurkaarsen en dan vooral die van Maison Berger, ook al staat een geurkaars van Diptique ook wel op mijn wensenlijstje. Deze geurkaars vind ik al een plaatje om te zien en je haalt een orientaalse bloemige sfeer mee in huis.

maison berger geurkaars resonance heavenly sun - 5 favorieten van de week #72

#3 Mijn gezicht kan wel wat glow gebruiken en ik vond deze hydraterende moisturizer van Chanel.

les beiges Chanel moisturizer - 5 favorieten van de week #72

#4 We brachten ook weer een bezoekje aan de Graanbuurt want we wilden een tagine kopen. Ik kijk nu al uit naar de heerlijke groenten gerechten die we hierin gaan bereiden.

Tagine - 5 favorieten van de week #72

#5 Ook gingen we nog naar een heel leuk winkeltje in de Graanbuurt met brocante spulletjes waar we eindelijk, een prachtig oud luik op de kop tikten. Precies wat we zochten qua kleur en afmeting. We zijn zo blij met deze vondst!

Brocant luik - 5 favorieten van de week #72

Artikelen die deze week zijn verschenen

3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

Wat zou jij over Parijs willen weten?

Fijn weekend!

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.