5 favorieten van de week #67

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #67

5 favorieten van de week #67

Dit was mijn laatste weekje vakantie en ik moet zeggen, dat ik, ondanks het slechte weer, mijn best goed vermaakt heb. De eerste week waren we in het zonnige Noordwijk. Het was heerlijk om er even tussenuit te zijn en te genieten van een andere omgeving. De tweede week stond vooral in het teken van klussen. We hebben de slaapkamer vernieuwd en we zijn nu bezig met de renovatie van mijn atelier aka schrijfkamertje, doordat de airco (verkoeling en verwarming) is geplaatst. Nu kan ik me weer fijn uitleven met verven, opruimen en stylen. Ook gingen we een dagje naar Limburg, maar over mijn vakantie belevenissen zal ik nog aparte blogs schrijven. Eerst deel ik mijn 5 favorieten van de week met jullie. Lees je mee?

#1 Onze mini vakantie in Noordwijk. Wat hebben we genoten en zo geboft met het mooie weer. Het hotel was schitterend (daar zal ik nog een aparte blogpost over schrijven) en we hebben ons zeer vermaakt.

Noordwijk aan zee - 5 favorieten van de week #67

Noordwijk duin - 5 favorieten van de week #67

Lounge Hotel Alexander Noordwijk - 5 favorieten van de week #67

#2 In Noordwijk gingen we ook even shoppen en viel mijn oog op deze prachtige sneakers van het merk Hoff. Echte eyecatchers, vind je ook niet?

Hoff sneakers - 5 favorieten van de week #67

#3 Deze prachtige fauteuil (Eichholtz) die in de hotelkamer stond (zie ook bovenstaande foto). Ik heb er ‘s avonds heel vaak in gezeten om lekker in mijn boek te lezen.

Fauteuil Eichholtz - 5 favorieten van de week #67

#4 Ik bracht weer eens een bezoekje aan de kringloop en vond dit mooie plaatje dat precies in mijn Parijse straatje past!

La vie Parisienne brocante - 5 favorieten van de week #67

#5 Boek: restyle je huis door Holly Becker

Restyle je huis laat zien hoe je met de materialen en accessoires die je al hebt, of met een beperkt budget, je huis een hele nieuwe uitstraling kunt geven. In vier hoofdstukken deelt Holly Becker de beste ideeën van een aantal bekende stylisten over hoe je je woonruimte op een persoonlijke en creatieve manier kunt inrichten. – Ruimtelijk inzicht- Vind je stijl- Kamer voor kamer- De belangrijke details Hoe maak je je eigen moodboard, welke kleurcombinaties werken goed, hoe kun je een ruimte praktisch indelen en hoe maak je hiervan een plattegrond, en hoe bepalend kunnen accessoires zoals vazen, bloemen en kussens zijn. Het komt allemaal aan bod. Of je nu houdt van industrieel, vintage of modern, van landelijk of retro: met dit boek krijg je de ideeën waarnaar je op zoek bent! (bron: Bol.com)

Restyle je huis boek - 5 favorieten van de week #67

Artikel dat deze week is verschenen

Gastblog | Parijs vandaag: Fashion week – oktober 2020

De perfecte tuinaanpassing om altijd van de zon en de tuin te kunnen genieten

Fijne zondag!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #67

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.