5 favorieten van de week #62

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #62

5 favorieten van de week #62

Een week waarin het eindelijk een beetje afkoelde naar temperaturen waardoor ik weer veel meer zin had om dingen te ondernemen. Ook begon de week spannend met iets nieuws op mijn blog en vierde ik mijn kleine successen. Er was ook tijd om mijn 5 favorieten van de week te verzamelen. Kijk je mee?

#1 Deze leuke houten plankjes vonden we in de prachtige winkel ‘Jaimy’s Styling’ in de Graanbuurt (Giessenburg). Een echte eyecatcher in de nieuwe keuken.

Houten snijplanken 768x1024 - 5 favorieten van de week #62

#2 Boek: Fatale erfenis – Rachel Rhys

Fatale erfenis - 5 favorieten van de week #62

Ze had geen enkele vijand, tot ze een fortuin erfde… “Onweerstaanbaar!’ – Santa Montefiore London 1948: Eve Forrester zit gevangen in een liefdeloos huwelijk, in een somber huis in een grijze buitenwijk. Dan ontvangt ze bericht van een notaris. Een onbekende heeft haar een erfenis nagelaten, maar om hier meer over te weten te komen moet ze afreizen naar de Franse Riviera. Eve ontdekt dat ze mede-eigenaar is geworden van een villa aan de Côte d’Azur. Van het ene op het andere moment stapt ze een zonovergoten, glamoureuze wereld binnen. Maar ze staat alleen in haar zoektocht naar het verhaal achter de erfenis. En ze voelt zich allesbehalve veilig…

#3 De laatste tijd ben ik dol op geitenkaas en tijdens het weekend trakteer ik mijzelf op de tomaat-basilicum variant. Zo lekker!

Geitenkaas - 5 favorieten van de week #62

#4 We komen net uit een hittegolf maar de nieuwe herfstcollecties zijn ook alweer verkrijgbaar. Zoals deze leuke blazer (Opus). Ik vind de kleur echt geweldig en het is zo makkelijk te combineren.

bruin blazer jas dames narla someday 1 803x1024 - 5 favorieten van de week #62

#5 Genieten van de natuur in onze eigen tuin…prachtig om te zien toch!

Bij op bloem - 5 favorieten van de week #62

Artikelen die deze week zijn verschenen

Gastblog | Mag ik je voorstellen aan…

Waarom kleine successen vieren zo belangrijk is

Fijn weekend!

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #62

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Leuke favorieten. En wat een prachtige foto die laatste. Zeker genieten in eigen tuin. Aankomende week gaan wij starten met het inrichten van onze tuin; zo benieuwd naar het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.