5 favorieten van de week #60

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #60

5 favorieten van de week #60

Een drukke week qua werk, maar wat genoot ik ook van het mooie weer, vooral tijdens mijn ochtendwandelingen en ‘s avonds in de tuin. Ik ben heel blij dat de zomer zich eindelijk laat zien. Ook heb ik binnenkort een heel leuk nieuwtje, maar eerst deel ik mijn 5 favorieten van de week.

#1 Deze leuke opbergpot (Miya, Westwing) vind ik echt een plekje verdienen op mijn kaptafel.

Opbergpot Miya Westing - 5 favorieten van de week #60

#2 Boek: Parisian chic Encore! door Ines de la Fressange. Dit boek is een vervolg op ‘la Parisienne’ die in 2012 uitkwam.

Parisian Chic Encore - 5 favorieten van de week #60

Ines de la Fressange, the iconic Parisienne, and Sophie Gachet, Paris’s fashion authority, have a knack for sharing their personal style and beauty tips—gleaned from decades in the fashion industry—with humor and verve. They have fully updated this edition of their international best seller, with new photography featuring Ines in her signature looks, easy-to-recreate advice, and extensive addresses—in Paris and online—to source all you need for chic Parisian fashion, beauty, and interiors. From killer outfits to Parisian wardrobe essentials, or from her 10-minute beauty routine to her countdown to a perfect Parisian dinner party, this elegant volume is replete with inspiration à la Parisienne and is a must-have for any woman who wants to infuse her own style with the essence of Parisian chic.

#3 Ik kocht nieuwe espadrilles (Toni Pons) in de sale. Ik viel vooral voor de kleur, maar ze zitten ook heel comfortabel.

Espadrille Toni Pons - 5 favorieten van de week #60

#4 Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie kimono, maar geen een voldeed aan mijn eisenpakket. De kimono mocht niet te lang zijn, want ik ben niet zo lang en ik wilde een lichte kleur. Na lang zoeken vond ik het perfecte exemplaar!

Kimono 768x1024 - 5 favorieten van de week #60

#5 Mini docu over de ateliers van Dior (Engels ondertiteld). Heel interessant om te zien hoe het er echt aan toe gaat en hoelang de coupeuses bezig zijn met het uitwerken van een ontwerp.

CD24 768x1024 - 5 favorieten van de week #60

Artikelen die deze week zijn verschenen

Als ik weer naar Parijs ga, dan…

Nieuwe interieurplannen!

Fijn weekend!

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #60

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.