5 favorieten van de week #45

stil 8 GAoVpIk4M unsplash 678x1024 - 5 favorieten van de week #45

5 favorieten van de week #45

Wat een week! Een week waarin er weer nieuwe maatregelen bijkwamen, ik soms het gevoel had in een film te zitten en we de woonkamer gingen schilderen dat niet helemaal het resultaat gaf dat we wilden en dus een nieuwe pot verf kochten van een ander merk. De muren en het plafond zien er nu beter uit en we kunnen weer verder want vandaag wordt de bank bezorgd. Spannend! Maar eerst deel ik mijn 5 favorieten van de week.

#1 Ik ben op zoek naar een stoeltje voor bij het oude bureautje, dat ik op een brocante markt op de kop hebt getikt. Deze zag ik in de webshop van Ikea. Helaas zijn de Ikea filialen momenteel ook gesloten en bezorgen kost 40 euro, dus alles straks weer een beetje normaal is, hoop ik deze aan ons interieur toe te voegen.

Nilsove stoel Ikea - 5 favorieten van de week #45

#2 De bloesems aan de bomen. Heerlijk, de lente hangt in de lucht. We konden deze week al een beetje genieten van hogere temperaturen en dat smaakt zeker naar meer.

bloesems 768x1024 - 5 favorieten van de week #45

#3 Boek: Agneta’s erfenis door Corina Bomann

Het is 1913 en Agneta heeft tegen alle heersende gewoonten in afstand genomen van haar machtige familie en wil een vrij leven gaan leiden als schilder in Stockholm – het liefst met de charmante Michael aan haar zijde. Dan ontvangt ze een telegram met het nieuws dat haar vader is overleden en zij erfgename is van het landgoed de Leeuwenhof. Daarmee worden haar een adellijke titel en een leven vol pracht en praal op een presenteerblaadje aangeboden, maar was dat niet juist het leven waaraan ze had willen ontsnappen? Kiest Agneta ervoor de familietraditie in stand te houden en de erfenis van haar vader te accepteren, of overwint haar verlangen naar vrijheid en echte liefde?

Agnetas erfenis 674x1024 - 5 favorieten van de week #45

#4 Monoi de Tahiti van Yves Rocher laat me nu even wegdromen. Het blijft een heerlijke geur die je echt even laat wegdromen…

Monoi de Tahiti set - 5 favorieten van de week #45

#5 Ben ik weer met een kussen. Nu de nieuwe bank geleverd wordt, moeten er ook nieuwe kussens gekocht worden. Dit kussen van Essenza is mijn favoriet. De kleuren, de bloemen, een hele rustgevende uitstraling.

rosalee cushion square blush 401445 484 339 lr pf1 p - 5 favorieten van de week #45

Mijn plannen dit weekend

Door de nieuwe maatregelen, speelt ons leven toch merendeel thuis af. Het plan is om de woonkamer weer in te gaan richten en daar heb ik zoveel zin in! Om weer een fijn plekje te creeeren waar we ons prettig bij voelen. Vooral nu is dat zo belangrijk!

Artikelen die deze week zijn verschenen

Parijs do’s & dont’s

Boek review | Paris in Bloom door Georgianne Lane

Fijn weekend!

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #45

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Leuke spullen. Gelukkig kun je nog in huis klussen, zorg dat je voldoendd verf etc. hrb. Ik heb zaterdag voor hier alles dicht ging nog aarde voor de plantenbakken gehaald. Anders wordt het leven wel erg saai.
    Ook ik heb het gevoel dat ik in een film zit, maar dan wel een slechte! En het einde is niet erg voorspelbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.