5 favorieten van de week #32

 

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #32

5 favorieten van de week #32

Het was een fijne en rustige week, waarin ik werkte aan een kort verhaal, een nieuwe Netflix serie startte (Springvloed) en ik al voorpret had voor december. Natuurlijk deel ik weer mijn 5 favorieten van de week.

#1 Boswandeling in het Mastbos met vrienden. Zondag was het prachtig weer en togen we naar het Mastbos. Ik schreef er een apart artikel over.

Zon door de bomen - 5 favorieten van de week #32

#2 De kerstdecoratie bij Tuinwereld. Ik vind versierselen dit jaar prachtig! Warme kleuren en hoe leuk is die pauwenveer kerstbal?

Kerstdecoratie 2019 1024x338 - 5 favorieten van de week #32

Kestdecoratie  1024x338 - 5 favorieten van de week #32

#3 Poirot detectives kijken. Ik ben gek op de Poirot detectives. De verhalen, het sfeertje, heerlijk!

Poirot - 5 favorieten van de week #32

#4 Een kort kerstverhaal schrijven dat 20 december op mijn blog zal verschijnen en een vervolg is van het kerstverhaal van vorig jaar.

Schrijven - 5 favorieten van de week #32

#5 Ik vond weer een mooi boek dat ik meteen heb gereserveerd bij de bibliotheek. De dromenweefster geschreven door Cristina Caboni.

Camilla heeft als kledingontwerper de ambitie om het perfecte kledingstuk te maken voor haar klanten. Op een dag krijgt ze een jurk te zien van haar overleden tante, die ze nooit gekend heeft. De oogverblindende jurk is gemaakt door de legendarische Maribelle, die bekend stond als “de dromenweefster’. Elk kledingstuk dat zij maakte, was een unieke creatie en ademde het karakter van de drager. Een inspiratiebron voor de jonge Camilla. Ze besluit aan de hand van de jurk op zoek te gaan naar het verhaal van haar tante en dat van Maribelle. Ze weet: Parijs is de plek om haar avontuur te beginnen.
Hier begint Camilla’s onvergetelijke ontdekkingsreis door de romantische, kronkelende straatjes van de stad waar dromen uitkomen (Bron: bol.com)

De dromenweefster - 5 favorieten van de week #32

Artikelen die deze week zijn verschenen

Mijn dagboek van vier dagen in Parijs | Dag 2

Parisian Style Outfit | Chanel vibes

Fotografie | Een boswandeling door het Mastbos

Fijn weekend!

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #32

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Ik word ook aal zo blij van de kerstversiering! Zo gezellig allemaal! Het bos waar je geweest bent zag er ook heel erg mooi uit. Misschien dat ik morgen even naar het bos ga. ๐Ÿ˜€
    Oh, en ik ben heel benieuwd naar je kerstverhaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.