5 favorieten van de week #30

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #30

5 favorieten van de week #30

Het was een rustig weekje waarin ik nog heel veel terug dacht aan de fantastische dagen in Parijs. Ik zal mijn avonturen binnenkort met jullie delen, maar eerst deel ik mijn 5 favorieten van de week met jullie.

#1 Hoe leuk is deze tafelsecretaire? Ik was op slag verliefd toen ik deze tegenkwam op de site van Loberon. Hier kun je makkelijk je spulletjes in kwijt zodat ze niet rondslingeren op je bureau. En het staat nog leuk ook!

Tafelsecretaire - 5 favorieten van de week #30
@Loberon

#2 Ik volgde het account Parisian Vibe al op Instagram, maar ze zijn nu ook actief op YouTube. Leuke Parijse inspiratie!

Parisian vibe you tube 1024x440 - 5 favorieten van de week #30

#3 De boeken van Ferry van der Vliet: Ongekend Parijs & Ongewoon Parijs. Ik lees zijn blogs altijd met veel interesse en ik ben nu ook heel benieuwd naar zijn boeken waarin hij buiten de gewaande Parijse paden gaat. Ze staan op mijn wensenlijstje.

Boeken Ferry van der Vliet 1024x482 - 5 favorieten van de week #30

#4 Franse tijdschriften

In Parijs kocht ik een aantal tijdschriften. Ik vind het leuk om de Franse taal zo een beetje bij te kunnen houden.

Franse tijdschriften - 5 favorieten van de week #30

#5 Dit boucle jasje a la Chanel (H&M). Need I say more? 🙂 Helaas momenteel uitverkocht, maar ik hoop dat ze weer geleverd kunnen worden.

Bouclejasje - 5 favorieten van de week #30

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

Fotodagboek oktober 2019

Mijn voorbereidingen voor mijn stedentrip naar Parijs

Fijn weekend!

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #30

Gerelateerde artikelen

15 reacties

  1. Oeh die tafelsecretaire is leuk! Zie staat echt mooi op een bureau. Dat jasje is ook heel gaaf! Een paar jaar geleden kocht ik altijd van dit soort jasjes bij H&M, ideaal voor naar je werk. Fijn dat ze weer terug zijn.

  2. Aaah ja Franse tijdschriften zijn zo heerlijk! Het is zo lekker laagdrempelig, want in tegenstelling tot een boek zijn het hele afgebakende stukken en dat maakt uitlezen een stuk makkelijker 😉
    Lisa recently posted…boekupdateMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.