5 favorieten van de week #28

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #28

5 favorieten van de week #28

Een week waarin er niet zo heel veel gebeurde maar ik wel genoot van de avonden met een goed boek of serie en een grote pot thee. En ik verzamelde weer 5 favorieten van de week. Kijk je mee?

#1 De boeken van Viveca Sten uit de Sandhamn Murders serie op Netflix. Ik vind de schrijfstijl heel prettig om te lezen en het draait niet alleen om de moord(en) op het eiland Sandhamn vlakbij Stockholm, maar ook om de levens van de mensen op het eiland en die de moord(en) onderzoeken. Ik ben nu met deel drie bezig.

Onschuldig verleden Viveca Sten - 5 favorieten van de week #28

#2 Onze herfsttuin. We hebben de loungeset opgeruimd en nu is er ruimte om wat herfstkleurtjes in de tuin aan te brengen, zoals deze heide.

Paarse heide - 5 favorieten van de week #28

#3 Parijs in december. Ja ja, we gaan nog een keer. Vorig jaar vonden we het zo gezellig na de kerst, dat we dit jaar nog een keertje gaan.

Parijs in de herfst e1571144875252 - 5 favorieten van de week #28

#4 Het artikel in het Rituals magazine: “Niksen, de geweldige kunst van het nietsdoen”

Niksen is de Nederlandse kunst van het nietsdoen. “Het is een stressverlagend gebruik waarbij mensen gewoon ‘zijn’ en al hun taken en verplichtingen loslaten, zodat hun geest vrij is om te dwalen,” zegt Catri Barrett van The Curiosity Coach.
(bron: Rituals Magazine)

Echt een aanrader om te lezen (en daarna in de praktijk te brengen :))

Ontspannen herfst - 5 favorieten van de week #28

#5 De serie Victoria op zaterdagavond op NPO2 . Ik ben fan van kostuumdrama’s en deze serie (seizoen 2 is nu te zien) vind ik echt fantastisch. Als je meer achtergrond en feitjes wil lezen na de aflevering, kun je op het blog van My Inner Victorian terecht. Heel interessant!

Artikelen die deze week verschenen zijn

10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

Het Venetië op de Canarische Eilanden: Puerto de Mogan

Fijn weekend!

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #28

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Zalig dat je weer een tripje Parijs in het vooruitzicht hebt. Ik ben er nog nooit geweest tijdens de kerstperiode maar wil dat zeker wel eens meemaken. Lijkt me gezellig. Veel plezier alvast!
    Naar dat artikel van Rituals ga ik dadelijk ook eventjes doorklikken. Nietsen is inderdaad wel een kunst, zoals het daar verwoord wordt. Niet altijd even makkelijk om je brein even ‘af’ te zetten. Klinkt dus wel interessant!
    Sarah recently posted…Goede gewoontes die ik mezelf wil aanlerenMy Profile

  2. Wat ontzettend leuk dat jullie nog een keer naar Parijs gaan aan het eind van het jaar. Wij hebben sinds week onze pomeriaan puppy en zijn een beetje aan het kijken naar een dog-friendly hotel ergens in België of Duitsland, ergens in een bosrijke omgeving, en dan inderdaad ook rond kerst. Ik moet er niet aan denken om haar nu al achter te laten als wij op vakantie zijn!
    bychristiana recently posted…My style | Orange autumnMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.