5 favorieten van de week #27

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #27

5 favorieten van de week #27

De eerste volle week na mijn vakantie, en ook de week waarin ik mijn 41e verjaardag mocht vieren. Ik heb weer 5 favorieten verzameld. Kijk je mee?

#1 Mijn verjaardagstaart, gemaakt door mijn moeder. Hij was heerlijk!

Verjaardagstaart - 5 favorieten van de week #27

#2 Mijn verjaardagscadeau. De nieuwe geur van Gabrielle Chanel, “Essence”, zo’n heerlijke geur!

Chanel Gabrielle Essence is een weelderige en zonnige compositie. Essence is als een parfumnectar, een bloemenconcentraat samengesteld rond 4 bloemen: exotische en intense jasmijn, ylang-ylang met stralende fruitige noten, frisse en sprankelende oranjebloesem en romige en intens vrouwelijke tuberoos uit Grasse.
De tuberoos uit Grasse, die wordt beschouwd als de meest betoverende van alle bloemen, is hier nog sterker aanwezig. Ze laat het hele parfum stralen en geeft het een warm en omhullend karakter (bron: ICI Paris XL)

Chanel Gabrielle Essence eau de parfum - 5 favorieten van de week #27

#3 Vorige week, toen we klaar waren op de VT Wonen & Design beurs, maakten mijn man en ik een tussenstop met de trein op Schiphol. Ik vind het sfeertje daar altijd zo leuk. We lunchten bij een tentje en daarna hadden we nog tijd voordat de trein ging. We neusden rond bij Esprit, waar ik deze mantel paste. Staat op mijn verlanglijst 🙂

Esprit wollen camel mantel 546x1024 - 5 favorieten van de week #27

#4 Deze foto deelde ik van de week ook al in mijn artikel over de VT Wonen & Design beurs, maar ik ben helemaal verliefd op de ronde groene fluwelen dozen. Sowieso houd ik van de kleur groen in een interieur. De dozen zijn van Casashop. En wat een leuke winkel is dat! Ik ben zeker van plan om er een keer naar toe te gaan en ik denk niet dat ik met lege handen de winkel zal verlaten 🙂

Woondecoratie - 5 favorieten van de week #27

#5 Avondjes op de bank met een dekentje, thee drinken, een serie of boek/tijdschrift lezen…ik merk nu met de seizoenswisseling, dat ik hier erg veel behoefte aan heb. En ik geef me er ook lekker aan toe!

Gezellig een kopje thee drinken - 5 favorieten van de week #27

Artikelen die deze week zijn verschenen

Mijn vakantie op Gran Canaria

Inspiratie opdoen op de VT Wonen & Design beurs

Parijse dagdroom #4

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #27

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Wat een lekkere taart! Jammmie, daar heb ik ook wel zin in! En wat een mooi cadeau! Je bent goed verwend!
    Ik vind casa ook een leuke winkel/webshop. Die apothekerskast vind ik echt geweldig en zet ik op mijn wensenlijstje!

  2. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een mooie taart, knap dat je moeder zoiets kan maken, ik doe het haar niet na;-) Mooi, die jas van Esprit. Ik heb toevallig van de week een jas gepast met zo’n kraag bij Mango, maar helaas was die kraag uiteindelijk het enige mooie van de jas, ik heb hem dus laten hangen;-)
    bychristiana recently posted…My style | Rasa Lila feels goodMy Profile

  3. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een heerlijke taart heeft je moeder gemaakt! Ik vind je jas van Esprit prachtig. Wie weet kun je jezelf daar over een tijdje op trakteren 🙂 Leuk dat je naar de beurs bent geweest trouwens. Ik zie al heel wat mooie spullen voorbijkomen.
    Romy recently posted…Ik ben een lijstjesmeisje!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.