5 favorieten van de week #24

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #24

5 favorieten van de week #24

Het was een druk weekje, waarin het weer omsloeg. Is de zomer nu echt voorbij? Ik hoop dat we nog getrakteerd gaan worden op zonnige dagen, al verheug ik me ook wel weer op de herfst met haar mooie kleuren. Maar eerst deel ik mijn 5 favorieten van de week met jullie. Kijk je mee?

#1 Zondag genoten we nog in de tuin. Dit zal ik wel missen als het herfstseizoen echt zijn intrede gaat doen.

koffie drinken in de tuin - 5 favorieten van de week #24

#2 Een van de Franse dingen die ik altijd mis, is de boter. Geef mij maar een baguette en die lekkere boter en mijn lunch is compleet. Gelukkig kun je de boter ook hier in Nederland kopen, dus dat is heerlijk genieten. Al mis ik het Parijse terras dan weer wel 🙂

Franse boter 1 - 5 favorieten van de week #24

#3 Ik vertelde al eerder dat ik erg van droogbloemen houd. Deze heb ik gekocht, maar ik heb ook een bosje rozen gedroogd, dat tot nu toe mooi blijft. Dit hoekje ga ik binnenkort veranderen met de kaptafel op de foto hieronder. Natuurlijk laat ik het resultaat zien.

droogbloemen - 5 favorieten van de week #24

#4 Dit kaptafeltje kocht ik van het voorjaar op een brocante markt. Deze was eerst grijs maar dat vond ik niet zo mooi. Ik ben heel blij met het resultaat! nu!

Vintage kaptafel 767x1024 - 5 favorieten van de week #24

#5  Ik at voor het eerst een burrata salade, heerlijk, echt een aanrader!

Buratta salade - 5 favorieten van de week #24

Artikelen die deze week zijn verschenen

La rentree – het laatste kwartaal van 2019

De 7 dingen die je altijd zult vinden in de keuken van de Parisienne

Fijn weekend!

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #24

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.