5 favorieten van de week #14

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #14

5 favorieten van de week #14

Het is weer vrijdag, time flies! Het was niet mijn beste week op bloggebied. Dinsdagavond is mijn blog hardnekkig gespamd en is er op woensdag een back up teruggeplaatst waardoor er wel wat werk en reacties verloren zijn gegaan. Maar ik ben blij dat alles weer werkt en hopelijk nu beter beveiligd is! Nu is het tijd voor mijn 5 favorieten van deze week. Kijk je mee?

#1 Ik ben dol op lezen en vooral boeken die zich in Frankrijk afspelen. Nieuwe pareltjes vind ik op frankrijkboeken.nl

De site is overzichtelijk op genre van de boeken, zoals thrillers, wonen en leven, taal en cultuur, romans en literatuur, gerangschikt. Dus dat wordt een hoop boeken lezen deze zomer 🙂

Frankrijkboeken 916x1024 - 5 favorieten van de week #14
foto @frankrijkboeken.nl

 

#2 Ariadne at Home Brocante Special 3. Ik ben dol op dit tijdschrift en haal er altijd veel inspiratie uit op het gebied van interieur en brocante. Deze editie was extra leuk door het artikel 5x binnenkijken in Franse landhuizen. Even wegdromen….

Ariadne at home brocante special 3 2019 - 5 favorieten van de week #14

 

#3 De nieuwe header van mijn blog die mijn vader voor mij heeft ontworpen. Ik voer een aantal kleine veranderingen door op mijn blog en daar hoorde een nieuwe header bij. Blij mee!

header 2e versieDN 4 Trapsgewijs JPEG Versie april 2019 1024x181 - 5 favorieten van de week #14

 

#4 Droogbloemen. Je ziet ze nu heel veel en ik vind droogbloemen hele mooie decoratie voor in huis. Deze kocht ik bij de Hema.

Droogbloemen - 5 favorieten van de week #14

#5 Vorige week liet ik al een citroenen bikini zien, maar deze tankini vind ik ook geweldig. Ook al heb ik nog geen vakantie geboekt (maar wat niet is, kan nog komen :), vind ik het heel leuk om nieuwe badkleding toe te voegen aan mijn garderobe.

Bikini bonprix 1024x708 - 5 favorieten van de week #14
@Bonprix

 

Draag jij een bikini, tankini of liever een badpak?

 

pinit fg en rect red 28 - 5 favorieten van de week #14

Gerelateerde artikelen

4 reacties

    1. Dank je wel! Ik ben er ook erg blij mee. Leuk dat jij ook het badpak weer draagt. Ik heb er ook een aangeschaft en ben er ook zo blij mee. Zit net wat fijner dan een bikini 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.