5 favorieten van de week #11

books 2569052 640 - 5 favorieten van de week #11

5 favorieten van de week #11

Het was een week vol fijne en inspirerende dingen. Kijk je mee?

#1 De taart die mijn moeder gebakken heeft voor de verjaardag van mijn man. Het was weer smullen!

Kwarktaart 1024x1024 - 5 favorieten van de week #11

#2 De tuin die ontwaakt na de winter. Prachtig om te zien hoe alles langzaamaan weer in bloei komt.

Hortensia 768x1024 - 5 favorieten van de week #11

#3 Ons dagje uit afgelopen zondag. Het was een dag met een gouden randje en met veel brocante inspiratie. Ik vind het altijd leuk om door de spulletjes te struinen en net dat ene juweeltje op de kop te tikken.

Brocante - 5 favorieten van de week #11

#4 Het boek “Stadsliefde” geschreven door Adriaan van Dis. Heel leuk om weer eens een ander soort boek te lezen over Parijs. In de korte hoofdstukken wordt het dagelijkse leven in Parijs geschetst, gezien door de ogen van de schrijver. Het boek omvat korte hoofdstukken over het leven in Parijs en wat de schrijver allemaal meemaakt. Je loopt als het ware met hem mee door Parijs. Echt aan aanrader.

Stadsliefde Adriaan van Dis - 5 favorieten van de week #11

#5 De Cherry Blossom geur van l’Occitane. Ik hou van dit merk, gezien de Provençaalse roots. Vorig jaar was ik in Saint Paul de Vence (Provence) en daar is een hele grote winkel waar ik het liefst alles mee zou nemen. Deze geur brengt me dan ook terug naar deze prachtige streek, waar ik zo graag kom.

cherry blossom loccitane 1024x990 - 5 favorieten van de week #11

Wat was jouw favoriet deze week?

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Wat een prachtige taart! Ik vind het altijd superknap als mensen zoiets kunnen. En heerlijk hoe alles weer gaat groeien en bloeien, geniet van de tuin!
    Mijn favoriet is de auto die ik gekocht heb deze week. Mooi is-tie niet, maar hij rijdt wel heel fijn 😉
    Mirjam recently posted…Persoonlijk #4 Een jaar later …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.