3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

 suhyeon choi 152083 unsplash 1 684x1024 - 3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

Ook al zitten we nog in winterse sferen, mijn gedachten gaan al uit naar het voorjaar. Dat we de winterjas kunnen vervangen door een voorjaarsjasje en we de garderobe weer kunnen aanvullen met (nieuwe) lichtere kleding. Om je alvast te inspireren, heb ik 3 outfits met de maritieme voorjaarslook uitgezocht. Kijk je mee?

collage 3 - 3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

Toen ik een mail van Esprit in mijn mailbox kreeg, werd mijn aandacht meteen getrokken door de maritieme trui met de ruches (foto links). Ik was op slag verliefd dus ik denk dat ik deze wel ga toevoegen aan mijn lente garderobe :). De tas staat ook op mijn wish list. Ik hou van ruime tassen waar ik van alles in kan stoppen. En de veters van de sneakers vind ik hee leuk en weer eens wat anders!

collage 4 - 3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

Ik vind de maritieme voorjaarslooks bij Esprit echt top dit jaar. Het liefst zou ik alles kopen haha. Sowieso houd ik heel erg van de kleurcombinatie wit-blauw-rood. Het zijn kleuren die makkelijk te combineren zijn. Hoe schattig is dit truitje met het strikje en de mouwtjes? En de rode ballerina’s? Ik zie mijzelf zo wel door de (Parijse :)) straten struinen…

collage2 - 3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

In mijn kast kun je veel overslag items vinden en daarom is dit truitje ook een van mijn favorieten. De spijkerbroek is er eentje uit mijn comfort zone. Ik weet niet of een boyfriend model mij staat, maar ik wil het zeker wel proberen. Witte sneakers zijn een must in je kast. Je kunt ze netjes dragen bij een blazer of casual met een leuke trui en jeans. De armband heeft ook mijn hart gestolen. Ik vind de combinatie met de parels en het sportieve van het bandje erg leuk bedacht. De jas vind ik ook een echte blikvanger. Ook als het regent, loop je er modieus bij!

 

Wat vinden jullie van de maritieme voorjaarslook?

 

 

@Copyright foto’s: Esprit

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - 3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

Gerelateerde artikelen

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.