3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

Kledingkast praat 2 - 3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

Het is alweer zo lang geleden dat ik een mode artikel publiceerde, terwijl mode, naast Parijs, ook een van mijn passies is. Ik lees er veel over, ben constant bezig met setjes maken zeker na het lezen van het boek  van Lonneke ‘Style your Life’. Ik probeer zoveel mogelijk de ‘Lonneke’ methode te gebruiken, omdat deze echt goed bij mij past en ik elke dag makkelijk een outfit bij elkaar heb gezocht.

Ook hou ik van het verzamelen van outfits en ik heb voor vandaag 3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren.

Outfit 1

Zoals je ziet in de collages kun je deze items makkelijk met elkaar combineren. Het groene wikkelvestje staat ook ook mooi op de geruite broek en de beige deserts boots staan ook heel stoer onder de blauwe corduroy broek. Ik heb vooral gekozen voor neutrale kleuren, omdat ik daar zelf heel veel van hou, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een knalkleur, rood bijvoorbeeld. Deze kun je ook mooi combineren. Het is belangrijk dat de outfit uit een keypiece bestaat, dus in outfit 1 is de tas het item dat eruit springt en in outfit 3 de riem.

Herfstlook 2 1024x731 - 3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

Tas: Malene Birger / Broek: Tom Tailor / Boots: Clarks / Coltrui: Only

Outfit 2

Een echte herfstige outfit als je het mij vraagt! Het laarsje zou je kunnen vervangen door de sneaker van outfit 3 als je een fijne wandeling door de bladeren gaat maken. Wil je meer pit in de oufit, dan kun je deze outfit aanvullen met de riem van outfit 3.

Herfstlook 1 1024x733 - 3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

Corduroy broek: Bonprix / Wikkeltrui: Bonprix / Enkellaarsje: Ara / Sjaal: Mango

Outfit 3

Een wat meer klassieke outfit door de combinatie van de camelkleurige broek en de blauwe sweater. Dit is echt een Parisienne look! De sweater zou je kunnen vervangen door de trui van outfit 1, als je een meer lichte outfit aan wilt . Het bontjasje kun je dus ook weer makkelijk combineren met outfit 1 en 2.

Herfstlook 3 1024x731 - 3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

Trui: Opus / Broek: la Redoute / Imitatie bontjasje: Only / Riem: la Redoute / Sneakers: Nike

Capsule wardrobe, ja of nee?

Zelf heb ik geen capsule wardrobe, al had ik echt de intentie om deze wel te gaan maken en wie weet ooit, zeg nooit nooit, maar op een of andere manier is mijn liefde voor kleding zo groot, dat een capsule wardrobe me gewoon niet gaat lukken. Wel ben ik enorm kritisch geworden met mode aankopen en kies ik echt voor kwaliteit. Liever minder kleding maar van goede kwaliteit, dan meer kleding en ik kan de helft na een seizoen wegdoen, omdat de stof lelijk is geworden of dat er geen model meer in zit. Ook merk ik dat ik mijn stijl weer een beetje aan het veranderen ben en dat ik echt meer kies voor een keypiece in mijn outfit in plaats van altijd maar in basics te lopen.

Welke outfit vind jij het leukst?

pinit fg en rect red 28 - 3 herfstlooks die je goed met elkaar kunt combineren

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.