15 Parijse Geluksmomentjes

Attachment 1 2 1024x1024 - 15 Parijse Geluksmomentjes

15 Parijse Geluksmomentjes

Tijdens de zomermaanden deelde ik de serie Parisian Happy Moments elke vrijdag. Deze inspiratie haalde ik uit mijn weekend in Parijs in juni. Het leek me leuk om de 15 Parijse geluksmomentjes van ons weekendje begin november hier te delen. Lees je snel mee?

Mandje met  verse baguettes
Steeds beter de weg kennen in Parijs en mij daardoor meer Parisienne te voelen
De zon die achter de wolken vandaan piept
Een perfect lunch adres vinden in een van mijn lievelingswijken

Skip the line tickets hebben voor de Dior tentoonstelling.
Minder toeristen, een heel authentiek Parijs ervaren. Geweldig!
Een gerenoveerde hotelkamer toegewezen krijgen
Nieuwe winkeltjes ontdekken
Heel vriendelijk geholpen worden door de verkoopster in het BHV le Marais warenhuis
Heerlijke steak tartare eten in ons favoriete restaurant
Een avondwandeling door Parijs maken en genieten van de prachtige lichtjes
Inspiratie krijgen voor heel veel blogposts
Wandelen door Jardin du Luxembourg en genieten van de prachtige herfstkleuren
Een mooie prent kopen bij een van de bouqaniste langs de Seine
Dromen van ons volgende Parijs tripje

Wat was jouw mooiste recente geluksmoment?

Gerelateerde artikelen

18 reacties

  1. Heel mooi om te lezen Darina, dat jij zoveel passie voelt voor Parijs. Denk je er weleens over om hier iets mee te doen? Als je er zo blij van wordt? Mijn geluksmomenten beleefde ik de laatste week. Mijn webshop begint als een trein te lopen!!

    1. Dank je Cynthia! Ik denk daar zeker wel over. Ik ben bezig met het schrijven van ern boek dat zich grotendeels ook in Parijs afspeelt. Ook zou ik er ooit voor langer naar toe willen gaan, 2 weken ofzo, om de stad nog beter te leren kennen. Dromen mag 🙂 Geweldig om te lezen hoe goed je webshop gaat!! Ga zo door xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.