10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

Detail pyjama Schiesser - 10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

 

10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

Naast de zomer, is de herfst een van mijn favoriete seizoenen. Ik hou van de natuur die zich dan transformeert in prachtige kleuren. De frisheid en de geuren na een regenbui. Gezelligheid in huis met kaarsjes en dekentjes. Wat zijn de 10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen? Ik geef je een aantal tips. Lees je mee?

Wandelen in de natuur. De natuur is momenteel zo mooi, met de verkleurde blaadjes.

Schrijven/bloggen. Heerlijk om met de kachel aan (hopelijk) inspirerende artikelen te schrijven voor je lezers.

Op de bank met een dekentje met pot thee bij de hand en in heerlijke comfortabele nieuwe nachtkleding die ik bij LASCANA heb gekocht. Voor mij is dat een heerlijke warme en comfortabele pyjama. Ik heb nog een stapel boeken om te lezen en ook zijn er series die ik wil zien, dus dat worden hele fijne avondjes.

Schiesser pyjama Lascana - 10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

Fijne avondjes op de bank - 10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

Met je interieur bezig zijn. Een nieuw seizoen, vraagt om andere accessoires of misschien een andere indeling nu we de tuin (of je balkon) bijna niet meer gebruiken.

Ontspannen herfst - 10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

Ruim je (kleding) kasten op en verkoop de spullen die nog goed zijn. Ik vind het zelf altijd wel ontspannend om op te ruimen. Het geeft me overzicht en ik word blij van het opgeruimde gevoel.

Winkelen. De herfst vraagt om een nieuwe outfit. Er hangt weer zoveel leuks in de winkels. Vooral de nieuwe herfstkleuren vind ik prachtig, zoals camel en okergeel.

Koffie drinken/ lunchen in een gezellig café. Altijd gezellig als de regen tegen de ramen tikt en je in een gezellige en warme ambiance vertoeft.

Even niets moeten. Deze geldt ook voor alle seizoenen. We zijn altijd maar zo druk en “moeten” van alles (meestal leggen we dat onszelf op, dat merk ik ook aan mijzelf). Als je dit lastig vindt, is het wellicht handig om een prioriteitenlijstje te maken.

Kijken naar de zee. Of het nu zomer of herfst is, de zee heeft altijd wel een aantrekkingskracht. En na een frisse strandwandeling kun je je zelf trakteren op een lekkere warme chocolademelk met slagroom 🙂

Boek een dagje naar de thermen of sauna. Heerlijk dagje ontspannen en je huid is meteen herfst/winterklaar.

Heerlijke herfstgerechten bereiden. Stamppotten, nieuwe recepten, lekker kokkerellen en genieten van de herfstsmaken.

Heb jij nog een aanvullende tip?

pinit fg en rect red 28 - 10 manieren om heerlijk te ontspannen tijdens het herfstseizoen

Gerelateerde artikelen

20 reacties

  1. Ik sluit me er volledig bij aan! Het regent de laatste tijd zo veel en dan is het natuurlijk heerlijk om lekker binnen te zitten. IK werk dan ook graag aan mijn blog, met thee erbij (en soms iets lekkers;-)), kaarsjes aan. Echt genieten vind ik dat. Woensdag krijgen we onze pup en ik kijk er ook wel heel erg naar uit om lekker met haar te wandelen en naar het strand te gaan. Kou is niet zo erg, hopelijk voor ons is het wel af en toe een momentje droog;-)
    bychristiana recently posted…Dít zijn de dingen die je niét moet doen wanneer je last hebt van eczeemMy Profile

  2. Wat een heerlijk artikel en ik kom allemaal helemaal in de relax vibe. Ik vind het heerlijk om op tijd mijn bed in te kruipen met een goed boek en een grote kop thee aan mijn zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.