10 leuke items uit de herfstcollectie van H&M Home

IMG 6383 - 10 leuke items uit de herfstcollectie van H&M Home10 leuke items uit de herfstcollectie van H&M Home

Terwijl we nog heerlijk genieten van het zomerseizoen, zijn de mode-en interieurwinkels bezig met het onthullen van hun herfstcollectie. Vandaag deel ik 10 leuke items uit de herfstcollectie van H&M Home.

H&M Home herfstcollectie

De nieuwe H&M Home collectie is een natuurlijke collectie met een harmonie van materialen en kleuren die een ‘authentieke en geruststellende levenskunst’ promoot. Je ziet veel donzige materialen, gebeeldhouwd hout en keramiek terug in de collectie. H&M Home focust zich ook dit seizoen op haar bestsellers, zoals de loungestoel die bestaat uit hout en rotan. Elk item lijkt ontworpen om lang mee te gaan en is makkelijk te stylen.

 Dit zijn mijn 10 favorieten uit de H&M herfstcollectie

Interieur inspiratie van HM Home - 10 leuke items uit de herfstcollectie van H&M Home

De rotan-hout loungestoel is een item die je nog steeds veel ziet en ik ook wel heel leuk vind. Het is een tijdloos item die je interieur zeker zal sieren. Deze poster vind ik heel mooi, vooral de diepte en is ideaal in een kleine ruimte, omdat door de diepte van de foto, de ruimte groter lijkt. Riet, rotan, ik blijf het geweldig vinden en deze lamp is toch echt een eycatcher! Als de avonden weer frisser worden, is het heerlijk om met een dekentje op de bank te zitten. En ook als je hem even niet gebruikt, staat deze heel mooi op je bank of stoelleuning. Beelden in een interieur vind ik altijd heel mooi en een serene uitstraling hebben.

Interieur inspiratie van HM Home nieuw seizoen - 10 leuke items uit de herfstcollectie van H&M Home

Deze krukjes vind ik altijd geweldig om te zien. Van kussens heb je nooit genoeg. Koop verschillende stofjes en motieven en leg ze neer op je bank. Geeft een heel leuk effect! Riet, rotan, daar is het weer! Deze opbergmandjes zijn ideaal om spullen die je even niet gebruikt, stijlvol in op te bergen. Modeboeken zijn ideaal om mee te stylen in je interieur. Leg ze op de salontafel of koop een mooie boekenstandaard waar je het boek op een mooie pagina tentoonstel. Een mooi potje voor op je kaptafel waar je watjes of andere make up spulletjes in kunt opbergen.

Welk items vind jij het mooist?

pinit fg en rect red 28 - 10 leuke items uit de herfstcollectie van H&M Home

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.