10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Zomer editie

pink lemonade 795029 640 - 10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Zomer editie

10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Zomer editie

Het zomerseizoen is begonnen en ik kijk uit naar deze prachtige maanden, met lange zonnige dagen gevuld met inspirerende dingen. Dit zijn de 10 dingen waar ik heel erg naar uit kijk.

 1. Het vele buiten zijn. Fietsen, terrasjes, wandelingen in de natuur. Hier kan ik erg van genieten.
 2. De prachtige zonsopgang in de vroege ochtend. Ik ben een ochtendmens en hou van de rust in de ochtend als de dag net ontwaakt. Een magisch moment.
 3. Zomerse gerechten. Heerlijk fruit, zoals nectarines, kersen, aardbeien. Ik zou ze de hele dag door kunnen eten. Of de vele salades, BBq’s, zelfgemaakte frisse limonades..
 4. Een dagje naar Amsterdam (zie mijn artikel van maandag) en het weekend naar Parijs. Can’t wait!
 5. Verder werken aan mijn boek. Ik ben nu bezig met het plot en vind dat nog best lastig. Maar het is een spannend moment. Ik werk er al zo lang aan!
 6. De badkamer verder afmaken. We zijn al een heel eind en het is al zo mooi!
 7. Genieten van onze mooie tuin. Dit jaar ben ik zo tevreden over hoe wij onze tuin hebben ingericht. Ik hoop hier heel veel tijd te kunnen besteden.
 8. Weer meer boeken gaan lezen. Mijn lees flow was even weg maar ik heb al een mooi “te lezen” lijstje samengesteld. Hup naar de bieb!
 9. Nieuwe steden in Nederland of België gaan ontdekken. Zoals Arnhem of Brugge of wellicht naar de Belgische Kust? Zou zomaar kunnen…
 10. GENIETEN!

Wat wil jij deze zomer echt gaan doen?

 

pinit fg en rect red 28 - 10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Zomer editie

Gerelateerde artikelen

20 reacties

 1. Ik ben ook dol op de zomer! Lekker warm en de dagen zijn een stuk langer. Zo te horen heb je een heel fijn plekje in de tuin waar je deze zomer erg veel van kan genieten.
  Succes met je boek!

 2. Wat een fijn lijstje, het is fijn om stil te staan bij dingen en extra te genieten he? Goed dat je weer gaat lezen, dat is altijd zo ontspannend! Welke boeken staan er op je lijstje? X

 3. Mooi lijstje. Zou ik ook kunnen doen, behalve het schrijven?. We hebben onze vakantie nog in het verschiet en voor de rest wandelen ,fietsen en genieten van de kleine dingen. Nog een mooie zomer in die prachtige tuin van jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.