10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Lente editie

Bloesems - 10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Lente editie

10 Dingen waar ik heel erg naar uitkijk | Lente editie

Mijn geduld (en ik denk die van vele anderen) wordt dit jaar wel heel erg op de proef gesteld. We hebben al even mogen genieten van een aantal dagen van een wat hogere temperatuur, maar toen kwam de winter weer om de hoek kijken. En ik ben eigenlijk wel klaar met de winter. Vandaag op dit blog: 10 dingen waar ik heel erg naar uitkijk | Lente editie. Lees je mee?

1. Langere en warmere dagen. Ik kijk er zo naar uit om meer buiten te zijn en te genieten van de voorjaarskleuren en geuren.

2. De winterjassen opbergen en mijn nieuwe voorjaarsjasjes dragen. Eigenlijk verheug ik mij erop om heel de kledingkast uit te ruimen van de winterkleding en deze te vervangen door luchtiger kleding. En stiekem uitkijken naar nieuwe voorjaars outfits in de winkels 🙂

3. Tuinieren. Er moet best veel aan de tuin worden gedaan, wat ik helemaal niet erg vind. Als het zonnetje maar schijnt!

4. De badkamer renoveren. Mijn man en ik gaan dit zelf doen. De materialen worden bijna geleverd zodat we lekker aan de slag kunnen gaan. Hier zul je ongetwijfeld meer over lezen op mijn blog.

5. Lange weekenden in verband met de feestdagen. Hopelijk worden we niet alleen getrakteerd op paaseieren maar ook op mooi weer (al denk ik dat het laatste niet het geval zal zijn, gezien de weerberichten :()

Tulpen 300x300 - 10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Lente editie

 

6. Een mini voorjaars schoonmaak houden. Letterlijk een frisse wind door het huis laten waaien. Vitrage wassen, soppen, boenen. In een ochtend ben ik klaar 🙂 en is het huis voorjaarsproof.

7. Nieuwe (voorjaars) recepten proberen. Salades, soepen, wraps, pasta’s. Ik heb er trek in!

8. Fietsen. Ik woon vlakbij natuurpark de Biesbosch en ik vind heerlijk om daar te fietsen. De natuur is zo mooi en rustgevend.

9. Op terrasjes zitten. Dit is iets wat mijn man en ik heel graag doen en in afwisselende steden.

10. Onze eerste vakantie dit jaar! In mei gaan we zes dagen naar Nice, waar we ons enorm op verheugen na een heel druk eerste kwartaal.

Waar kijk jij naar uit dit voorjaar?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - 10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Lente editie

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Ik kijk er ook al een tijdje naar uit om mijn winterkleding om te kunnen wisselen in mijn kledingkast. Het begint op te warmen buiten, dus lang gaat het niet meer duren. Eindelijk!

  2. Terrasjes in de zon, frisse kleren,groen in de naruur,wintertruien opbergen,valiezen inpakken?. Wij vertrekken volgende week voor 2 maanden. Eerst een maand Spanje en dan 3 weken Côte d’Azur . Hier kijken we al 2 jaar naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.