Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

  • Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Vrijdag

Mijn vrije dag besteed ik aan het uitwerken van mijn ideeën die ik heel de week heb bijgehouden in mijn notitieboekje.  ’s Middags maak ik een heerlijke wandeling. Het is prachtig weer en ik geniet volop. Ook maak ik alvast een paar foto’s van mijn nieuwe schrijfkamertje die ik binnenkort zal delen.

 

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Zaterdag

Twee keer in de week naar Amsterdam! Wat een feest. In mijn vorige weekend diary deelde ik mijn wens om eens te gaan eten bij Cafe de Paris op het Rokin. Om extra lang te kunnen genieten van ons dagje uit, namen we vroeg in de ochtend de trein naar de hoofdstad. Voor het eerst dit jaar konden we op een terrasje zitten op het Leidseplein. De zonnestralen op mijn gezicht en de prettige sfeer, was alles wat ik op dit moment nodig had. Binnenkort zal ik meer foto’s delen van deze mooie dag.

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Vanuit de trein maak ik deze foto. Ik had niet verwacht dat dit het resultaat zou zijn (gezien dat de ramen niet echt schoon waren :))

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Pretty Amsterdam. Hier kan ik zo van genieten!

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Genieten van het zonnetje.

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Zo blij met deze nieuwe jas van Esprit. Laat het voorjaar maar komen!

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Cafe de Paris heeft mijn verwachtingen zeker waargemaakt! De prettige sfeer, het mooie interieur en de heerlijke gerechten maken zeker dat ik weer terugkom. Binnenkort meer over ons etentje bij Cafe de Paris. Oja, alvast eene tip: reserveren is wel een must 🙂

Zondag

Na een heerlijke dag in Amsterdam gisteren, houd ik een luie zondag. Ik doe wat aan het huishouden en ’s middags lees ik in “de Jurkendief”. 

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Ik ben erg enthousiast over de dagcreme van de Lidl. Echt een aanrader!

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

 

’s Avonds maak ik een geitenkaas salade en kijken we een aflevering Midsommer Murders. Dit blijft een van onze favoriete series.

Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Hoe was jullie weekend?

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Weekend Diary | Weer naar Amsterdam en genieten van het mooie weer

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

17 reacties

  1. Ik ben vrijdag en zaterdag naar Parijs geweest. Heerlijk weer. Genoten van het zonnetje , de terrasjes, de wijntjes en het lekkere eten. Wat een onwijs mooie stad. Ik kom er nu al zoveel jaren en ontdek telkens nieuwe dingen.?

  2. Cafe de Paris vind ik een heerlijke hotspot! Toen ik in gran canaria woonde ging ik er ook altijd heen. Superlekkere koffie en gebakjes. Wat een prachtige foto vanuit de trein. Ondanks dat de ramen vies waren

  3. Het was echt heerlijk weer om erop uit te trekken, éh? Die foto die je maakte in de trein is echt wel super goed gelukt. Als ik dat doe dan zie je effectief alleen maar vuile ramen enzo. Knap dat jou dat wel lukt! Erg toffe jas heb je gevonden ook. En luie zondagen met een goed boek erbij zijn zalig! Puur relaxen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.