Shopping Saturday #3

Shopping Saturday #3

 

Shopping Saturday #3

Als je mij kent, weet je dat ik het erg leuk vind om te shoppen. En omdat dat niet altijd kan, introduceer ik op deze blog de nieuwe rubriek Shopping Saturday #3. Alle leuke spullen die ik op internet vind tijdens mijn vele zoektochten, zal ik hier met je delen.

 

Shopping Saturday #3

 

Van links naar rechts

Deze sjaal van Benetton doe mij meteen transformeren naar het voorjaar. De lichtgroene kleur met de print maakt mij meteen vrolijk!

De grijze veterschoenen zijn van Tamaris en staan al een tijdje op mijn wensenlijstje.

Een off white parka (Esprit)  is een makkelijk item om te combineren met sneakers, de veterschoen of ballerina. De kleur vind ik heel stylish.

Ik ben op zoek naar een nieuwe zonnebril en vond deze bij &Other Stories. Leuk monteur en kleurtje en weer eens wat anders wat ik altijd draag.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw parfum. Ik ben heel nieuwsgierig naar Daisy Dream van Marc Jacobs. De beschrijving van deze geur klinkt al heerlijk: LICHT EN LUCHTIG – DAISY DREAM IS ZOWEL BLOEMIG ALS FRUITIG. DE GEUR FASCINEERT MET EEN VERRUKKELIJKE TOP VAN BRAMEN, FRISSE GRAPEFRUIT EN SAPPIGE PEER. HET HART IS RIJK EN VROUWELIJK MET JASMIJN EN NOTEN VAN LYCHEE EN BLAUWE REGEN. DE DROMERIGE BASIS BEVAT WITTE HOUTSOORTEN, MUSKUS EN KOKOSNOOTWATER (Bron: IciParisXL)

Geurkaarsen vind je altijd terug in mijn interieur. Ik hou van een stylish kaarsenhouder. Bij H&M Home hebben ze een hele fijne collectie.

Dromen…ik doe het graag en comfortabel en daar past dit kussentje van H&M Home perfect bij!

Koffie of thee drinken uit deze roze Le Creuset mok wordt nu helemaal een feestje!

Wat is jouw favoriete item?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.