Shopping Saturday #2

Shopping Saturday #2

Shopping Saturday #2

Als je mij kent, weet je dat ik het erg leuk vind om te shoppen. En omdat dat niet altijd kan, introduceer ik op deze blog de nieuwe rubriek Shopping Saturday #2. Alle leuke spullen die ik op internet vind, zal ik hier met je delen.

Dit keer staat Shopping Saturday in het teken van kaarsen en kaarsenhouders. Ik ben dol op geurkaarsen. Tijdens dit seizoen koop ik vaker de “kruidige warme” geuren, zoals cranberries, spicey, kaneel, vanille. ’s Avonds steek ik ze aan en geniet van de heerlijke geur. Ik vind het heel ontspannend en sfeervol. Lekker op de bank met een goed boek of een goede serie (yes, het tweede seizoen van The Crown is begonnen :)) en een heerlijke geur om mij heen.

Laat je inspireren!

Geurkaarsen

 

Shopping Saturday #2

 

Een leuke kerstboom kaars:Broste / Rituals “The Ritual of Ayurveda” / Me & Mats kaars / Heerlijk ontspannen na het versieren van je woonkamer: Moments of Light kaars /Kaars van L.A. Bruket: heerlijke frisse geur / Objets d’Amsterdam kaars van Marie Stella Maris.

Geurkaarshouders

 

Prachtige reflectie van kaarslicht: & Klevering / Amsterdamse grachtenpandjes: & Klevering / iitala geurkaarshouder / Roze geurkaarshouder: Bloomingville / Lantaarn: Bloomingville / Gouden theelichthouder: Bloomingville.
Wat is jouw favoriete geurkaars?
@ copyright foto’s: Hudson’s Bay

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Ik hou echt enorm van geurkaarsen. Tegenwoordig heeft het Kruidvat best wel mooie exemplaren in de rekken staan vind ik. Ook van Bath & Bodyworks ben ik een grote fan, maar dat hebben ze dan weer niet hier in België. Zo jammer. Wanneer ik op vakantie ben en er is zo’n winkel in de buurt dan moet ik gelijk altijd eventjes binnen kunnen gaan 🙂 Een geurkaars van Diptique staat nog op mijn wishlist. Zo luxueus 🙂

  2. Leuk blog – stiekem ben ik zelf meer van het window shoppen dan van het daadwerkelijk kopen. Zo vind ik de blauwige kaarsenhouder op de tweede foto linksonder mooi, laatst zag ik iets wat daar erg op leek. Maar ik wil dan weer geen 25 euro voor een theelichthouder betalen. 😉 Typisch Nederlands?
    Josephine recently posted…Dit zie je niet in kinderboeken van nuMy Profile

    1. Nee hoor Josephine. Het is best prijzig, ben ik met je eens. Maar het is altijd leuk om inspiratie op te doen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om een goedkopere variant op de kop te tikken 🙂

  3. Wat een mooie kaarsen en houders! Ik vind vooral die kerstboomkaars prachtig. Ik houd ook wel van geurkaarsen en ben vooral fan van de mini’s van Primark en Action 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.