Parisienne Look of the Week, 16 november 2018

Parisienne look of the week header 1 1024x731 - Parisienne Look of the Week, 16 november 2018

Parisienne Look of the Week, 16 november 2018

 

Herfstcollage 1024x724 - Parisienne Look of the Week, 16 november 2018

Lipstick: Dior  / Laarsjes: s’Oliver / Fluwelen jogger style pantalon: s’Oliver / Haarclip/broche: Topvintage / 70s mosterdgele tas: Topvintage / Fluwelen blazer: s’Oliver

De velvet trend

Als je gaat shoppen, zul je zien dat er veel fluwelen items te vinden zijn. Ik vind fluweel een prachtig materiaal, maar ik heb wel gemerkt dat je moet oppassen dat je de goede maat koopt. Bij fluweel luistert de pasvorm erg nauw. Als het materiaal gaat trekken of te strak zit, bereik je het tegenovergesteld effect.

Joggerstyle

Daar is de joggerstyle pantalon weer. Sinds de zomer zijn deze modellen mijn favoriet. Het is weer eens wat anders dan die eeuwige jeans, waar je mij altijd in kon uittekenen. De joggerstyle broek kun je netjes dragen, zoals hier met de fluwelen blazer en de laarsjes. Maar je kunt de broek ook stylen met sneakers en een trui. Het is een veelzijdig item, waar je er zeker, naar mijn mening, eentje van in de kast moet hebben hangen.

Laarsjes

Zelf ben ik al een tijdje op zoek naar nette laarsjes. Deze vind ik heel bijzonder door de hak. Het is weer eens wat anders dan een “gewone” zwarte hak. Het geeft de outfit net iets meer pit.

Accessoires

Daar is de okergele trend weer! Ik ben dol op deze kleur en het ronde tasje vind ik ronduit schattig. De lipstick is van Dior, nummer 663 Desir. De haarclip/broche vind ik een mooie aanvulling op deze outfit.

Zou jij deze outfit dragen?

 

pinit fg en rect red 28 - Parisienne Look of the Week, 16 november 2018

Gerelateerde artikelen

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.