Parijs in 15 foto’s

Parijs in 15 foto's

Parijs in 15 foto’s

Parijs….een van mijn favoriete steden. Als ik in Parijs ben, schiet ik zoveel plaatjes. Ik wil alles wel vastleggen, wat ik tegenkom en wat mij inspireert, zodat ik thuis nog lekker kan nagenieten. Vandaag laat ik jullie “mijn” Parijs in 15 foto’s zien.

Parijs in 15 foto's

Een hofje in het 6e arrondissement. Idyllisch….

Parijs in 15 foto's

Dit schattige bakkerijtje met terras…het doet je denken aan de Provence…

Parijs in 15 foto's

De bouquinistes zijn ook een vaste prik. Ze verkopen (oude) boeken en veel modeplaten.

Parijs in 15 foto's

Een van mijn favoriete cafe’s is le Bonaparte in het 6e arrondissement, op steenworp afstand van Cafe de Flore. Hier zit ik graag op zaterdagmiddag op het terras, onder het genot van een drankje, mensen te kijken en te genieten van de Parijse sfeer…

Parijs in 15 foto's

Als ik ga winkelen in Parijs, sla ik Galeries Lafayette nooit over. Ik vind het een van de mooiste warenhuizen die ik ooit heb bezocht en ze hebben alles! Ik hoef niet perse iets te kopen, inspiratie vind ik hier altijd.

Parijs in 15 foto's

Uitzicht vanuit de hotelkamer…misschien niet een van de mooiste, maar dat deert mij niet. Als ik uit het raam kijk en naar rechts kijk, zie ik nog altijd wel het topje van de Eiffeltoren. We komen al sinds het begin in dit kleine Parijse hotel (Carina Tour Eiffel) en we voelen er ons thuis.

Parijs in 15 foto's

Jardin du Luxembourg is vaste prik op zondag samen met de Parijzenaars. Wandelen, even in het zonnetje zitten en genieten om daarna ergens een heerlijke lunch te nuttigen.

Parijs in 15 foto's

Palais Royal ondekte ik vorig jaar en vooral de tuinen vind ik prachtig. Je vindt er genoeg zitplek om even tot rust te komen. Je zou niet zeggen dat je je midden in een grote stad begeeft.

Parijs in 15 foto's

Ik ben toch altijd nieuwsgierig, hoe het er van binnen uit ziet…. Ik droom regelmatig van een eigen plekje in Parijs

Parijs in 15 foto's

Een klein parkje midden in een woonwijk…dat vind ik ook zo leuk aan Parijs. Er is echt gedacht aan de mensen die vaak geen of maar een heel klein balkon hebben.

Parijs in 15 foto's

Rue Cler, een straatje vol met winkeltjes en gezellige restaurants en cafe’s. Hier komen je smaakpapillen echt tot zijn recht.

Terras in Parijs e1565091251468 - Parijs in 15 foto's

Op een Parijs terras… tafel gedekt voor een heerlijke lunch…

Parijs in 15 foto's

Need I say more 🙂

Parijs in 15 foto's

Het blijft magisch….

Parijs in 15 foto's

Tot slot….de Haussmann appartementen in Parijs...ik blijf ze maar fotograferen.

 

pinit fg en rect red 28 - Parijs in 15 foto's

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.