Op mijn wensenlijstje | November 2018

brooke lark 554401 unsplash 1 768x512 - Op mijn wensenlijstje | November 2018

Op mijn wensenlijstje | November 2018

Elke maand zal ik mijn favorieten op mijn wensenlijstje met jullie delen. Kijk je snel mee wat mij deze maand inspireerde?

Wishlist November 1024x408 - Op mijn wensenlijstje | November 2018

 

Laatst was ik sinds tijden weer in de boekhandel en viel mijn oog op dit boek: Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde. Mijn interesse was meteen gewekt.

Parijs 1919: het is Coco Chanel gelukt een succesvol mode-imperium op te bouwen. Haar mode is revolutionair, bevrijdend en het toppunt van elegantie. Maar als haar minnaar Boy Capel omkomt bij een ongeluk, is ze verlamd van verdriet. Pas als zij het plan opvat om haar grote liefde te vereeuwigen met een parfum, bloeit ze weer op. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de charismatische Dimitri Romanov. Met hem aan haar zijde reist Coco af naar Zuid-Frankrijk, naar de wieg van de parfumerie. Daar komt ze haar liefdesparfum op het spoor dat nog steeds het succesvolste geurtje ter wereld is: Chanel No5 (Bron: Bol.com)

Voor mijn veertigste verjaardag heb ik mijzelf een roze bankje cadeau gedaan, dat straks in mijn schrijfkamertje komt te staan. Ik wil er een gezellig hoekje van maken met een vloerkleed (Wehkamp). Ook ben ik nog op zoek naar een marmeren tafeltje zodat ik er een gezellig leeshoekje van kan maken.

Ik vind de posters van Desenio heel mooi. Vooral deze van Parijs (hoe kan het ook anders!).

Even iets anders…

Ik heb besloten om deze rubriek na deze post te stoppen en verder te gaan met de “5 favorieten van de week”. Deze zal, vanaf begin december, wekelijks verschijnen op vrijdagen. Ik hoop dat jullie de verandering leuk zullen vinden!

Welk item vind jij het leukst?

 

pinit fg en rect red 28 - Op mijn wensenlijstje | November 2018

Gerelateerde artikelen

15 reacties

  1. Die posters van Desenio vind ik zo mooi. Ik kijk regelmatig op de website omdat ze er zoveel leuks hebben. En jaa, die nieuwe rubriek is tof! Ik vind het altijd interessant om te weten te komen wat mensen fijn vinden. Vaak haal ik ook heel wat inspiratie uit zulke artikels. Iets om naar uit te kijken dus.
    Sarah recently posted…10x tips voor de ultieme winterbarbecueMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.