Op mijn wensenlijstje | Juni 2018

brooke lark 554401 unsplash 1 1024x683 - Op mijn wensenlijstje | Juni 2018

Op mijn wensenlijstje | Juni 2018

Een nieuwe rubriek op mijn blog! Elke maand zal ik mijn favorieten op mijn wensenlijstje met jullie delen. Kijk je snel mee?

wensenlijstje 1 1024x422 - Op mijn wensenlijstje | Juni 2018

Hoog op mijn wensenlijstje staat dit Filofax notitieboek in rose goud. Ik ben sowieso gek op notitieboekjes maar ik ben al lang op zoek naar een hele mooie die ik ook kan aanvullen.

Deze badjas vond ik bij Zalando tijdens een van mijn shopsessies. Ik vind de bloemenprint helemaal bij het seizoen passen en de stof is wat dunner, zodat ik, deze ook zomers, als de avonden wat killer worden, kan dragen.

Hoe leuk is deze zeeschelp waar je je sieraden in kunt bewaren. Ik vond hem op de site van Pluk Amsterdam, van dat leuke koffietentje in de 9 straatjes.

Wishlist 2 1024x478 - Op mijn wensenlijstje | Juni 2018

 

De Parisienne stijl is echt mijn mode inspiratie. Alois Guinut, van het gelijknamige blog, heeft een boek geschreven: Dress like a Parisian. Als ware Parijs liefhebber, kan dit boek niet ontbreken in mijn boekenkast.

Je kunt Instagram bijna niet openen zonder deze ronde mandtas van raffia te zien. Ik ben sowieso gek op rieten tassen in de zomer en deze ronde staat al heel lang op mijn wensenlijstje.

Last but not least…de all time favorite wikkelblouse. Deze is van Sissy Boy en ik vind de kleur en het model helemaal leuk. Vooral op een (korte) jeans of mooie donkerblauwe pantalon.

Wat is jouw favoriet uit dit lijstje?

@photo header unsplash

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Op mijn wensenlijstje | Juni 2018

Gerelateerde artikelen

19 reacties

  1. Wauw, die bovenste foto met die bloemen is echt prachtig! Volgens mij ben ik de enige die deze tas nog niet heeft gezien, haha! Maar wat een leuke dingen allemaal 🙂 Dat sierradendoosje en die blouse zouden ook echt iets voor mij zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.