Mijn vakantieplannen dit jaar

pool 690034 640 - Mijn vakantieplannen dit jaar

Mijn vakantieplannen dit jaar

Goh Darina, waar gaan jullie dit jaar naar toe met vakantie? Een vraag die ik de afgelopen maanden een aantal keren heb gekregen. En steevast was mijn antwoord: geen idee, we zien het wel. Door omstandigheden (positieve hoor!) hebben we onze vakanties de laatste tijd een beetje aan moeten passen. Maar nu kan ik toch echt vertellen wat mijn vakantieplannen dit jaar zijn.

Onze zonvakantie gaat naar…

Eerlijk is eerlijk, ik ben een echt vakantiemens en toen ik de afgelopen maanden iedereen zijn of haar vakantieplannen hoorde, begon het erg te kriebelen. Maar ik ben een positief ingesteld mens en met dagjes uit kwamen we ook een heel eind.
Afgelopen maand hakten we de knoop door en gingen we op zoek naar een fijn hotel in een zonnig land. Ik kan je vertellen dat dat niet zo eenvoudig was. Omdat we relatief “laat” zijn met boeken, is de keuze ook niet heel veel meer of je moet schrikbarende prijzen gaan betalen. En dat waren nu net niet van plan 🙂

Maar ik ben niet voor een gat te vangen en ging door met zoeken tot ik een heel fijn hotel tegenkwam op Gran Canaria, met gunstige vluchttijden. Half september gaan we hier twee weken vol van genieten!

gran canaria 4324578 640 - Mijn vakantieplannen dit jaar

Stedentrip

Als we relaxed terug komen van Gran Canaria, dan werken we drie weekjes en dan gaan we weer op pad. Eind oktober gaan we voor vier dagen naar Parijs om onze tiende trouwdag te vieren. De bedoeling was om met de Thalys te gaan, maar de spoorwegen hebben bedacht om juist in die periode aan het spoor te gaan werken, dus gaan we weer met de auto, zoals we twee jaar geleden ook hebben gedaan en wel goed bevallen is. Voordeel is nu wel, dat we iets langer kunnen blijven 🙂

Paris Eiffeltower - Mijn vakantieplannen dit jaar

En daarna….

Gaan we weer lekker aan het werk tot 20 december, want dan neem ik vakantie op tot 6 januari. Ik vind december een leuke maand, maar ook een drukke maand, dus ik heb besloten om tussen kerst en oud en nieuw vrij te nemen. En wellicht gaan we dan weer naar Parijs, zoals we vorig jaar ook hebben gedaan.

Al met al, haal ik de “schade” ruimschoots in. Ik kan in elk geval niet wachten om in het vliegtuig te stappen!

Heb jij nog vakantieplannen dit jaar?

pinit fg en rect red 28 - Mijn vakantieplannen dit jaar

Gerelateerde artikelen

20 reacties

  1. Voor dit jaar heb ik mijn vakantie wel een beetje opgemaakt, maar wie weet kan ik door overwerken tussen Kerst en oud en nieuw vrijnemen. Ik geniet nu nog even van de laatste dagen in Engeland πŸ˜‰ Heel veel plezier op Gran Canaria, lijkt me heerlijk! Geniet ervan. En ook van Parijs, alvast gefeliciteerd met jullie jubileum!
    Mirjam recently posted…Boekreview #28 Ver van huis // Charles MartinMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.