Mijn Favoriete Blogs over Parijs

CCD26395 EDA3 4B57 9341 25DC7A4C0441 1024x768 - Mijn Favoriete Blogs over Parijs

Mijn Favoriete Blogs over Parijs

Een van de dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe, is lezen over Parijs. Ik lees van alles om op de hoogte te blijven van wat er zich allemaal afspeelt in de Lichtstad. Vandaag deel ik mijn favoriete blogs over Parijs met jullie.

Lost in Cheeseland

Dit blog wordt geschreven door Lindsey, die dit jaar ook het boek “The New Paris” heeft uitgebracht dat hoog op mijn verlanglijstje staat. Haar artikelen laten mij meevoeren naar Parijs. Echt een aanrader mocht je net zo’n grote liefde hebben voor de stad als ik 🙂

Do it in Paris

Ben je op zoek naar nieuwe hotspots of actueel nieuws uit Parijs, dan is Do it in Paris het ultieme blog!

Sezane

Sezane is een Parijs modemerk met een geweldige boutique als ik Instagram mag geloven. De volgende keer dat ik naar Parijs ga, wil ik hier zeker een bezoekje brengen. De lookbooks zijn prachtig en de stijl is echt tres Parisienne. Less is more! Heerlijk om inspiratie op te doen.

BHV Le Marais

Dit grote warenhuis ontdekte ik tijdens mijn weekend in Parijs twee weken geleden. Ik was onder de indruk van de collecties en de vriendelijke vendeuses. Ik zou hier wel een paar uur kunnen rondwandelen om inspiratie op te doen en wellicht een aankoop. Thuis ontdekte in hun uitgebreide website met blog waar ik Parijs een beetje in huis haal en inspiratie op doe voor mijn outfits en voor dit blog. Vooral de How To Be Parisian blogs vind ik heel inspirerend om te lezen! En als je geïnteresseerd bent in de Marais Streetstyle, vergeet dan niet dit Pinterest board te volgen.

Our Paris Stories

Een blog dat ik pas heb ontdekt. Ik smul van de inspirerende verhalen van mensen die naar Parijs zijn verhuisd en wat ze in het dagelijkse leven in Parijs doen.

 

Wat is jouw favoriete (stads) blog?

pinit fg en rect red 28 - Mijn Favoriete Blogs over Parijs

Gerelateerde artikelen

7 reacties

  1. Leuk dat je BHV (Bazar Hotel de Ville) hebt ontdekt.
    Dit mooie warenhuis is onder touristen wat minder bekend dan Lafayette en Printemps. Een ander groot (en voor de meesten onbekend) warenhuis in Parijs is Le Bon Marché.
    Misschien is ons navigatiesysteem voor de Parijse metro ook wel de moeite waard voor bezoekers aan Parijs.
    https://www.metrocazar.com/parijs/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.