Mijn 5 interesses naast het bloggen

book 2619909 640 - Mijn 5 interesses naast het bloggen

Mijn 5 interesses naast het bloggen

Bloggen neemt een belangrijke plaats in mijn dagelijkse leven. Ik blog nu meer dan vier jaar en ik heb er nog steeds heel veel plezier in. Maar naast het bloggen, doe ik nog zoveel meer. Vandaag deel ik mijn 5 interesses naast het bloggen. Lees je mee?

Aan mijn boek schrijven

Naast het bloggen, ben ik ook bezig met het schrijven van een boek en werk ik aan een schrijfproject waar ik dit voorjaar meer over zal delen. Op dit blog deelde ik al eerder de eerste 513 woorden van mijn manuscript en neem ik jullie regelmatig mee in het schrijfproces. Sinds mijn twaalfde jaar is schrijven een grote passie voor mij en ik hoop dat dit manuscript uitgegeven gaat worden #dreambig

Fotograferen

Fotograferen doe ik ook erg graag en het liefst historische panden, bloemen, natuur en mode. In Nice heb ik een aantal keer een vintage boetiek bezocht waar ik de items mocht fotograferen! Geweldig vind ik dat. Ook mode tentoonstellingen bezoek ik graag. Binnenkort laat ik de foto’s zien van de modetentoonstelling Slow Fashion in Dordrecht.

Wandelen

Ik ben niet heel sportief aangelegd, maar voor een wandeling maak je me altijd enthousiast. Ook omdat ik tijdens de wandeling kan mediteren, fotograferen en ik meestal de meeste inspiratie krijg voor mijn boek en blog. Een win-win situatie dus!

Lezen

Een tijdje was mijn leesflow weg, maar die is weer terug. Vorig jaar las ik net geen 15 boeken uit. Dit jaar heb ik de teller op 25 gezet. Ik lees vooral feelgood romans (omdat ik deze ook zelf schrijf) en af en toe en klassieker.

Brocante verzamelen

Sinds een aantal jaar, verzamel ik brocante. Vooral mode/Parijs gerelateerde items. Zo heb ik een agenda van Galeries Lafayette uit 1917, een modecatalogus van het warenhuis La Samaritaine uit de jaren ’20 en Franse modetijdschriften die al meer dan honderd jaar oud zijn. Regelmatig bezoek ik brocante markten die op de mooiste locaties worden gehouden. Ik ben heel kritisch als het om mijn brocante aankopen gaat. Wat er nog op mijn wensenlijstje staat? Een echte flapperjurk en schoenen uit de jaren ’20.

Wat is jouw hobby?

pinit fg en rect red 28 - Mijn 5 interesses naast het bloggen

Gerelateerde artikelen

28 reacties

  1. Wat leuk om te lezen, veel dingen wist ik natuurlijk al door het lezen van jouw blogs. Hier komt ook wel duidelijk naar voren wat je interesses zijn en waar je graag mee bezig bent. Ik denk dat dat bij mij ook wel duidelijk is, ik ben heel graag met interieur en ‘stylen’ bezig. Dat is wel echt mijn hobby te noemen, denk ik. Ons huis is dan ook nooit af, want ik verzin steeds iets nieuws;-)
    bychristiana recently posted…10 Redenen waarom het súper leuk is om een pomeriaan te hebbenMy Profile

  2. Leuk om te lezen! Mijn hobby’s: lunchen met vriendinnen, skaten, wandelen, foto’s maken, in het hier & nu zijn, dingen doen met mijn gezin, lezen, bloggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.