Kledingkast praat #2

Kledingkast praat 2 - Kledingkast praat #2

Kledingkast praat #2

De eerste kledingkast praat stamt alweer uit juli. Tijd voor een kledingkast update! Kijk je mee?

Mijn stijl

Wat konden we nog lang genieten van warme dagen terwijl de natuur ons al vertelde dat het herfstseizoen is aangebroken. De ochtenden waren fris, de middagen heerlijk warm. Soms lastig om te kiezen wat je nu aan moest. Daar hebben we nu geen “last” meer van.

Toen het voorjaar aanbrak, heb ik grondig mijn kledingkast uitgemest en veel items uit mijn herfst/winter garderobe weggedaan. Dat resulteerde in een bijna lege kast. Ik moest dus wel een aantal dingen aan shoppen, ook al ben ik bezig om af te vallen. Maar met een enkele jeans kom je niet zo ver. Ik postte vorige week dit op mijn Instagram Stories.

Instagram Stories - Kledingkast praat #2

Shoppen is voor mijn geen straf en dus toog ik naar de stad om een aantal items te kopen om mijn kledingkast aan te vullen. Ik maakte bewust keuzes, gezien dat ik probeer gewicht te verliezen en ik het zonde vind, dat straks alles te groot is en ik daar veel geld aan gespendeerd zou hebben.

Een kijkje in mijn kledingkast

Bovenstukken

Ik kocht een aantal truitjes bij de Primark. Deze vallen los en het stofje is heel zacht.

Primark trui 1024x501 - Kledingkast praat #2

Herfstoutifts 1024x501 - Kledingkast praat #2

Camel truitje: Esprit / Wikkeltop: Miss Etam / Groene trui: Sissy Boy

CA coltruitjes - Kledingkast praat #2

Coltruitjes: C&A

Ook kocht ik een donkergroen tussenjasje dat ik veel gedragen heb op Texel. Hij is niet heel dik maar tot nu toe is het warm genoeg.

Primark jas - Kledingkast praat #2

Uit mijn comfort zone stappen

Twee weken geleden was ik in Rotterdam om inspiratie op te doen. Alleen kijken en passen en niets kopen, ja ik kan dit! 🙂 Bij de Bijenkorf zag ik dit jasje van het merk Jakke (ik kende het niet :)) hangen. Een opvallende donkere kleur. Normaal was ik er straal voorbij gelopen, nu paste ik hem.

Darina 1 768x1024 - Kledingkast praat #2

Het verbaasde me. Ik vind hem zelf best leuk staan. Omwille van de prijs en mijn plan om alleen inspiratie op te doen, liet ik de jas hangen. Ik paste ook nog een fake fure jasje met camouflage kleuren en ook deze stond echt heel leuk. Helaas heb ik hier geen foto van, omdat de maat niet goed was en het daarom niet goed overkomt op de foto. Maar inmiddels ben ik de trotse eigenares van een okergele faux fur jas en een nieuwe sjaal die ik erbij wil dragen.

Paprika faux fur jas okergeel - Kledingkast praat #2

Emerald green sjaal - Kledingkast praat #2

Broeken

Jeans, jeans, jeans. Maar toch wil ik ook weleens wat anders dragen. Laatst paste ik een grijs-zwarte ruitjesbroek, maar daar werden mijn benen niet echt flatteus van, dus ik zoek nu meer een donkere variant. Ook ben ik blij dat ik de joggerstyle broeken ook in de herfst/winter collecties zie terugkomen. Zaterdag vond ik er een bij MS Mode met een satijnen bies.

MS Mode pantalon met satijnen bies 1 441x1024 - Kledingkast praat #2

Tijdens mijn inspiratie shopping sessie kwam ik deze broeken tegen van het merk Opus, een merk dat in 2000 is opgericht en in het begin alleen broeken in de collectie had. In de loop van de jaren is de collectie uitgebreid met jurken, truien, vesten, blouses en shirts.  Gelukkig maar! Laat ik zo zeggen, ik zou de hele collectie willen kopen.

Opus broeken 1024x585 - Kledingkast praat #2

Drie broeken die op dit moment op mijn wish list staan.

Schoenen

Ik kocht warme bruine laarsjes van Skechers. Ze lopen heerlijk door het memory foam. Op mijn wensenlijstje staan nog deze chelsea boots.

Skechers laarsjes - Kledingkast praat #2

Accessoires

Ik kocht deze warme en aaibare sjaal bij de Hema. Het praktische aan deze sjaal is, dat deze een insteeklus heeft, zodat het en mooi staat en goed blijft zitten.

Zwarte sjaal e1541758409253 - Kledingkast praat #2

Weet je nog dat ik een vrolijke zomerse tas kocht met de ananassen erop? De tas vind ik zo prettig, dat ik mijzelf trakteerde op een “winter” variant.

Desigual tas e1541758449124 - Kledingkast praat #2

 

Wat is jouw mooiste item uit je herfstgarderobe?

pinit fg en rect red 28 - Kledingkast praat #2

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

15 reacties

  1. Omdat ik nu gewicht aan het verliezen ben probeer ik ook op die manier te shoppen. Inderdaad zo’n zonde om dan binnenkort met te grote items in je kast te zitten.
    Die groene fluffy jas die je aanhebt vind ik overigens wel enorm mooi bij jou staan. Geeft me inspiratie om zelf ook wat vaker uit mijn comfort zone te stappen, want ik grijp automatisch altijd naar zwarte dingen. Ik pas zelfs niet vaak iets anders. Moet ik toch maar eens gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.