Interieur | Home Sweet Home

Interieur | Home Sweet Home

Interieur | Home Sweet Home

De blaadjes vallen van de bomen, de temperaturen kelderen en de regen tikt tegen de ramen. Na een fijne zomer is het tijd om het binnen gezellig te maken voor de komende koude maanden. Home sweet home!

Van de week struinde ik op het internet voor interieur inspiratie en toen stuitte ik op de roze chaise longue. Ik was op slag verliefd ook al heb ik geen idee waar ik deze neer zou zetten in mijn interieur in verband met ruimte gebrek, maar dromen mag.

Omdat de donkere dagen aanbreken, vind ik het leuk om wat lichtere interieur items toe te voegen. Roze vind ik ontzettend mooi, maar ook bijvoorbeeld de nieuwe trendkleur okergeel. Daar komt nog een andere post van online binnenkort 🙂

Interieur | Home Sweet Home

 

Al deze items zijn van Riverdale.

 

Interieur | Home Sweet Home

 

Zie je jezelf al bij het haardvuur liggen met een magazine of goed boek? Ik wel! Dit plaatje kun je ook uploaden als wallpaper op je laptop of tablet.

Om het interieur helemaal af te maken, is het ook leuk om te spelen met posters. Bij Desenio kun je mooie Scandinavische posters bestellen met lijst.

Interieur | Home Sweet Home

Wat vind jij van de kleur roze in interieurs?

 

Dit is geen gesponsord artikel, maar mijn eigen inspiratie!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.