Instagram Photo Diary September 2018

Instagram Photo Diary header 2018 1 - Instagram Photo Diary September 2018

September was een prachtige maand waarin ik heel veel genoot van het prachtige weer, een dagje Amsterdam en ik probeerde zoveel mogelijk te relaxen. Jammergenoeg werd ik vorige week geveld door een oorontsteking. Gelukkig gaat het weer stukken beter. Kijk je mee in mijn Instagram Photo Diary September 2018?

Genieten in de tuin 2 - Instagram Photo Diary September 2018

Het weer in September was subliem, dus elke vrije minuut besteedde ik in onze tuin. Er kwam genoeg nieuw leesvoer in de vorm van de September issues van de modebladen. Altijd leuk om inspiratie op te doen. ’s Avonds ging ik verder lezen in de woonkamer met dit mooie avondlicht.

Amsterdam 2 - Instagram Photo Diary September 2018

Mijn man en ik gingen een dagje naar Amsterdam. Wat we deze dag hebben gedaan, kun je hier lezen.

Cafe de Paris Amsterdam 2 - Instagram Photo Diary September 2018

We dineerden bij Café de Paris aan het Rokin. Dit is een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam. Het interieur vind ik geweldig, brasserie stijl met industrieel en ze hebben een fijne menukaart. Ik koos voor de steak tartare, naturellement! Leuk was dat de rechter foto gedeeld werd door Café de Paris op hun Instagram pagina 🙂

Flatlay 2 - Instagram Photo Diary September 2018

Ik publiceerde een review van Dress like a Parisian, een hele fijne styleguide. De wereldbol zag ik bij Tuinwereld en staat op mijn wishlist :). Een van de websites die ik het meest bezoek, is “Do it in Paris” en zij publiceerde voor het eerst een city magazine in tijdschriftvorm. Altijd leuk een pakketje uit Parijs 🙂

Over Parijs gesproken…dit weekend boekte ik Thalys tickets. We gaan het laatste weekend van 2018 vieren in Parijs! Nog drie maandjes geduld hebben…

Favorieten van September

Boek: Nazomer door Esther Verhoef
Gerecht: steak tartare
Drankje: heet water met citroen en gember
Kledingstuk: joggerstyle pantalons
Beauty: Chanel lipstick
Tijdschrift: de September issues van de modebladen
Best gelezen artikel:15 feitjes over Café de Flore in Parijs
Gekocht item: wollen jasje van Esprit
Serie: Bates Motel (nu bij seizoen 4)
Uitje: Amsterdam
Quote: Sometimes the most productive thing you can do is relax
Bloem: Bolchrysant

Wat maakte September voor jou het fijnst?

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary September 2018

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

7 reacties

  1. Oeh, fantastische plannen voor het einde van het jaar zijn dat! En mooie foto’s heb je weer kunnen tonen. Amsterdam blijft gewoon leuk! Wel jammer van de oorontsteking. Dat kan zo pijnlijk zijn. Gelukkig ben je er ondertussen ook alweer van verlost. Fijne maand oktober gewenst 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.