Instagram Photo Diary Oktober 2017

Instagram Photo Diary October 2017

Instagram Photo Diary Oktober 2017

Het is een cliche, maar de tijd vliegt echt! We zitten alweer bijna in november en voordat we het weten luiden we het nieuwe jaar alweer in! Maar laat ik maar niet al teveel op de zaken voor uit lopen en jullie meenemen in mijn Instagram Photo Diary Oktober 2017.

 

Instagram Photo Diary Oktober 2017

In oktober hadden we een prachtig weekend waar we volop van genoten. We gingen een dagje naar Breda om lekker te shoppen, de stad te verkennen en we genoten van een heerlijke bier-en wijnproeverij. Op zondag maakten we een leuke fietstocht door de polder en vierden dit zonnige weekend met een ijsje! Wat ga ik dit weer missen!

Instagram Photo Diary Oktober 2017

De bijzondere zon op maandagochtend, door de bosbranden in Portugal en het Saharazand. Zoiets heb ik nog nooit gezien. Er kwam een review van de Purpuz Planner online. Als je nog op zoek bent naar een originele planner, lees dan gauw verder. Mooie herfstkleuren tijdens mijn lunchpauze. Als het goed weer is, ga ik altijd even een blokje om in het nabij gelegen park. Paris, here I come again! Ik kan niet wachten!

Instagram Photo Diary Oktober 2017

Vrijdag is mijn vrije dag en die besteed ik vaak aan mijn blog, het uitwerken van projecten, fotograferen en mijn boek. Het schilderij kocht ik bij Karwei. Ik vind de illustraties van Petra Lunenburg erg mooi!. Genieten van een heerlijke koffie op vrijdagochtend in Den Haag. Na een drukke week, ging ik naar de hofstad om lekker rond te wandelen.

Het was een heerlijke oktober maand!

Hoe was jullie maand?

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary Oktober 2017

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Mooie foto’s; ik was dat mooie weer alweer even vergeten… maar ik zou er graag naar terug willen! Mooi schilderij van Karwei, overigens!

    Mijn maand oktober was blogtechnisch wat rustiger, omdat ik minder op een beeldscherm wilde kijken. Ik hoop dat ik die balans erin kan houden – en tegelijkertijd lekker kan bloggen. Verder ben ik al behoorlijk in de kerststemming! 🙂 Jij ook?
    Josephine recently posted…6 tips voor een succesvol victoriaans huishoudenMy Profile

    1. Wat goed dat je bewust meer offline bent. Ik probeer dat ook zoveel mogelijk te doen, maar vind het soms nog best lastig. En ik begin al een beetje kerstkriebels te krijgen.

  2. Oh, het is jaren geleden dat ik nog in Breda ben gaan shoppen. Ik kan me herinneren dat ik daar altijd goed kon scoren, dringend tijd om er nog eens heen te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.