Instagram Photo Diary November 2017

Instagram Photo Diary 1024x576 - Instagram Photo Diary November 2017

 

Instagram Photo Diary November 2017

Het is een cliché, maar de tijd vliegt echt! We zitten alweer bijna in december en voordat we het weten luiden we het nieuwe jaar alweer in! Maar laat ik maar niet al teveel op de zaken voor uit lopen en jullie meenemen in mijn Instagram Photo Diary November 2017.

In deze Instagram Photo Diary laat ik jullie veel fotootjes uit Parijs zien, aangezien we daar een weekend zijn geweest. Kijken jullie mee?

collage Instagram november 2 - Instagram Photo Diary November 2017

Parijs in de regen. Gelukkig heb ik dat nooit echt meegemaakt, maar de stad verraste me. Parijs is ook mooi in de regen! Bij de tentoonstelling van Christian Dior. Wat een belevenis!
Gelukkig hield de regen op en kwam de zon tevoorschijn. Op zondag maakten we een prachtige wandeling waar we de Notre Dame vanaf de brug konden bewonderen. De stoeltjes in Jardin des Tuileries. Altijd even fijn om de benen te strekken en de voeten even wat rust te gunnen. Parijs in herfstkleuren. Mijn nieuwe Cluse x Negin horloge, dat ik mijzelf cadeau heb gegeven.

collage instagram november 3 - Instagram Photo Diary November 2017

Heerlijke thee drinken in de Marais. Prachtige roze vintage kleur rozen. Deze roze stoel vind ik echt geweldig! (maar waar laat ik hem ?!) Mijn nieuwe armbanden van Lucardi die ik met heel veel plezier draag. Mijn aankopen uit Parijs. Een schilderijtje bij de bouqaniste, een notitieboekje, sticky notes en een kaart. Godiva chocolade is mij nieuwe verslaving!

Instagram november 1 - Instagram Photo Diary November 2017

Uiensoep vind ik echt heerlijk! Deze hebben we genuttigd in Oosterhout bij  Brasserie & Koffiehuys ’t Binnenhofje (aanrader!).  Nieuwe Chanel eau de parfum “Gabrielle” die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Paris Essentials. Mijn nieuwe make up van de Hema. De kerstdecoratie in Galeries Lafayette in Parijs. Adembenemend! Jardin du Luxembourg, mijn favoriete Parijse park, gehuld in prachtige herfstkleuren.

Wat was jullie favoriet in november?

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary November 2017

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Leuke foto’s en leuke dingen heb je gekocht en meegemaakt! Je horloge vind ik echt geweldig! En ik ben ook benieuwd naar de nieuwe geur van Chanel!

  2. Prachtige foto’s en kleurencombinaties! Vooral de tweede combinatie vind ik erg mooi. Leuk om op deze manier nog eens na te genieten van Parijs!

    Soms denk ik er ook wel eens aan om aan Instagram te beginnen, maar het lijkt me best moeilijk om telkens weer zulke mooie plaatjes en combinaties te verzinnen.
    Josephine recently posted…Review: Jane voor IedereenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.