Instagram Photo Diary Mei 2018

Instagram Photo Diary Mei 2018

Instagram Photo Diary Mei 2018

Mei was een geweldige maand die in het teken stond van twee weken vakantie! Kijk je mee in mijn Instagram Photo Diary Mei 2018?

Instagram Photo Diary Mei 2018

Ik en mijn nieuwe joggerstyle broek van Esprit. Wat zit die heerlijk zeg! / Op vakantie in Nice aan de azuurblauwe zee. Helaas was deze nog te koud om echt van te genieten / Een smal straatje in kunstenaarsdorp Saint Paul de Vence, een van mijn favoriete uitjes als we in Nice zijn / De mooi gekleurde huizen in het oude gedeelte van Nice.

Instagram Photo Diary Mei 2018

Een van mijn dromen kwam uit: een helikoptervlucht! Wat een ervaring en wat een prachtig uitzicht! / De appartementsgebouwen in Nice, ik blijf ze maar fotograferen 🙂 / De beroemde blauwe stoeltjes aan de Promenade des Anglais. Heerlijk om hier te zitten en de flanerende mensen te zien of te genieten van het uitzicht op zee.

Instagram Photo Diary Mei 2018In de vakantie gingen we een dagje uit naar Amersfoort waar ik deze prachtige bloemen en de Krommestraat met al haar winkeltjes fotografeerde. Ook postte ik een beauty review van de Lancaster Compact Crème. Heb jij deze al gelezen?

Instagram Photo Diary Mei 2018

Mijn nieuwe schoenen van Shabbies, mijn eerste! Ze lopen heerlijk! / De laatste tijd ben ik helemaal van de gemberthee / Een knus hoekje in mijn schrijfkamertje met mijn nieuwe Marc Jacobs parfum / Tijd voor het strand met deze leuke rieten tas die ik ooit bij een drogisterij op de kop heb getikt.

Favorieten van Mei

Boek: Dochter van Frankrijk – Carol Drinkwater
Gerecht: pizza mozzarella
Drankje: Aperol Spritz
Kledingstuk: korte broeken en bloesjes
Beauty: Lancaster Invisible compact crème SPF50
Tijdschrift: de Franse Elle
Best gelezen artikel: waarom ik blog en niet vlog
Gekocht item: Slippers van Tamaris
Serie:geen series gekeken deze maand
Uitje: citytrip naar Nice & bezoek aan Amersfoort
Quote: Enjoy your life to the fullest!
Bloem: Hortensia

Wat vond jij het leukste in mei?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary Mei 2018

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.