Instagram Photo Diary Maart 2018

Instagram Photo Diary header 2018 1 - Instagram Photo Diary Maart 2018

Instagram Photo Diary Maart 2018

Maart was een maand met ups en downs. Het was de maand van emotie en van nieuwe plannen maken voor de tuin en de badkamer. Ook was het de maand dat de winter weer even terug keerde. Lezen jullie mee in  mijn Instagram Photo Diary Maart 2018?

Instagram Photo Diary Maart 2018 1 1024x1024 - Instagram Photo Diary Maart 2018

Zoals ik al eerder vertelde, was maart niet zo mijn maand. Toch heb ik wel wat leuke foto’s verzameld op Instagram. zoals deze etalage van Chanel. De roze tas vind ik echt geweldig! Een patisserie in Parijs, altijd goed! Dit kistje zag ik in de etalage van de vintage winkel Retro & Chic in de Staalstraat in Amsterdam. Ik hou ervan om details van bloemen te fotograferen. Zo mooi deze roos.

Instagram Photo Diary Maart 2018 2 1024x1024 - Instagram Photo Diary Maart 2018

Een kijkje in mijn nieuwe schrijfkamertje. Wil je meer zien? In dit artikel vertel ik je er alles over. Ik ben vooral dol op deze jaren 20 jurk. Ook ben ik heel blij met het resultaat van de kast. Deze kast was eerst een kersenhouten kast. Door een likje verf, ziet er er veel frisser uit. De draadmand gebruik ik nu voor tijdschriften en boeken. En ik ben nog elke dag blij met het vintage kapset dat ik op de kop heb getikt. Dit hoekje is wordt echt boudoir.

Instagram Photo Diary Maart 2018 3 1024x1024 - Instagram Photo Diary Maart 2018

De 9 straatjes zijn een van mijn favorieten straatjes in Amsterdam. Zo af en toe schiet ik een flatlay, dit keer met Paris essentials. Wat nemen jullie altijd mee in je handtas? Paris in Bloom is mijn favoriete boek op dit moment. Lente in Parijs! Deze foto van mij is gemaakt in november vorig jaar in Jardin du Luxembourg, mijn favoriete park in Parijs. And guess what? Ik heb Thalystickets geboekt voor een lang werkend in Parijs in juli! Can’t wait 🙂

Favorieten van Maart

Boek: Paris in bloom – Georgianna Lane
Gerecht: Sushi!
Drankje: De nieuwe Lipton thee: Immune Support
Kledingstuk: Lichtbeige trui met streepjes blouse
Beauty: nog steeds de dag- en nachtcrème van de Lidl
Tijdschrift: Vogue
Best gelezen artikel: Persoonlijk: hoe staat het met mijn nieuwe levensstijl?
Gekocht item: nieuwe Adidas Superstar sneakers en trenchcoat
Serie: Mr. Selfridge op Netflix
Uitje: deze maand geen uitjes
Quote: Je leeft maar 1 keer!
Bloem: Gerbera

Wat was jouw favoriet in maart?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary Maart 2018

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. Ik had ook niet zo’n toffe maand naar mijn gevoel.
    Druk op school en ook weer wat emo-momenten…

    Maar ik ben zo blij dat de zon er wat vaker is en dat de lente in de lucht hangt!

  2. wat een fijne foto’s & momenten<3
    Mijn favoriet? Mijn verjaardag (the big 30) en een avondje spontaan naar Roue Verveer, zo fijn geweest! Echt 2 hoogtepunten. En mijn favoriet? Ik heb een nieuwe parfum ontdekt voor een hele fijne prijs waar ik elke dag blij van word als ik hem opspuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.