Instagram Photo Diary Juli 2018

Instagram Photo Diary Juni 2018

Instagram Photo Diary Juli 2018

Juli was de maand dat we heerlijk genoten van het prachtige zomerweer en dat ons weekendje Parijs voor de deur stond. We hadden er zo lang naar uitgekeken. Kijk je mee in mijn Instagram Photo Diary Juli 2018?

Instagram Photo Diary Juli 2018Heerlijke zomerdagen en avonden. Ik kan er intens van genieten (behalve als de temperatuur richting de 35 graden gaat, dan vind ik het minder leuk worden). We genieten van het zwembad dat we hebben neergezet en ik heb veel tijdschriften gelezen. Ook kwam de post over mijn vrolijke zomertas online. Een paar zomer essentials, zoals de handcrèmes van l’Occitane, Lancaster zonnebrandcrème, de invisible cream SPF50 van Lancaster en mijn all time favorite Chanel lipstick.

 

Instagram Photo Diary Juli 2018

In juli nam ik een extra dagje vrij en spendeerde deze in zomers Amsterdam. Ik wandelde, las mijn boek op mijn favoriete plek aan het water en schoot wat foto’s. Wat een heerlijke stad is het toch!

Instagram Photo Diary Juli 2018

En toen was het eindelijk zover! Ons weekend naar Parijs! Morgen, dinsdag en woensdag kun je mijn verslagen lezen. We hebben er intens van genoten en ik verheug me alweer op onze volgende Parijs weekend 🙂

Favorieten van Juli

Boek: begonnen aan het boek “de Familiereünie” van Tatiana de Rosnay
Gerecht: salades
Drankje: Water met gember en citroen
Kledingstuk: zomerse broeken
Beauty: zonnerbrandcreme
Tijdschrift: Ariadne at Home
Best gelezen artikel: Kledingkast praat #1
Gekocht item: twee truitjes, een broek en een tasje tijdens de solden in Parijs
Serie: Gran Hotel
Uitje: Parijs en Amsterdam
Quote: Carpe diem!
Bloem: Witte roos

Ben jij nog op vakantie geweest of geniet van je de zomer in eigen land?

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary Juli 2018

Please follow and like us:
error

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.