Instagram Photo Diary Januari 2018

Instagram Photo Diary header 2018 1 - Instagram Photo Diary Januari 2018

 

Instagram Photo Diary Januari 2018

Mijn eerste Instagram overzicht van 2018 is een feit. Hoe snel is januari voorbij gegaan? Persoonlijk vind ik dat helemaal niet erg, omdat ik januari een van de meest saaie maanden van het jaar vind en ik dan al zolang uit kijk naar het eerste voorjaarszonnetje maar eerst neem ik jullie mee in mijn Instagram Photo Diary Januari 2018.

collage 1 1024x1024 - Instagram Photo Diary Januari 2018

In de kerstvakantie bezochten mijn man en ik de tentoonstelling 1920s Jazz Age Fashion and Photographs in het Textielmuseum in Tilburg. Ik schreef er een artikel over. Er waren zoveel mooie jurken uit de jaren twintig te bewonderen.
Ik publiceerde op mijn Instagram een aantal throwback foto’s. Dit is de zonsopkomst die ik elke ochtend bewonderde vanuit mijn hotelkamer in Alicante. Wat een magische plek. Deze foto maakte mijn man in Parijs waar ik droom over het wonen in Parijs voor een tijdje 🙂

collage 2 1024x1024 - Instagram Photo Diary Januari 2018

Eindelijk een blauwe lucht na dagen regen en wind! Ik kan hier zo van genieten en neem dan meteen van de gelegenheid gebruik om een stukje te gaan wandelen. Deze wereldbol vond ik zo mooi, maar helaas was ie al uitverkocht toen ik een andere keer naar het tuincentrum ging. Onze Nieuwjaarstafel met een nieuw plantje, de Pilea (pannekoekplant :)). Mijn favoriete make up van Chanel.

collage 3 1024x1024 - Instagram Photo Diary Januari 2018

Ik zag Mimosa voor het eerst op de markt. Ik nam meteen een bosje mee die me doet denken aan Zuid-Frankrijk waar deze gele bloemen nu volop in bloei staan. Tulpen voor een voorjaarsgevoel in huis. Lekker lezen op zaterdagmiddag na de drukte van de afgelopen weken. Een prachtig apartementsgebouw in Parijs, die ik in mijn hoofd allang heb ingericht 🙂

En verder…

Januari is gelukkig weer ten einde, al moet ik zeggen, dat deze saaie maand best snel voorbij is gegaan. Mijn man en ik hebben zijn hard bezig geweest met het renoveren van een van de slaapkamers en ik kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen! Verder ben ik begonnen met een nieuwe levensstijl en plaatste hierover een kwetsbaar blog. Bedankt voor jullie lieve reacties! Binnenkort zal ik hier ook een update over geven.

Het ingrijpende verhaal van mijn blogvriendin

Het verhaal van Marije, van het blog “Plus een Beetje”  heeft heel veel indruk op mij heeft gemaakt. Ik volg Marije nu al bijna twee jaar en wij hebben heel veel dezelfde interesses (favoriete landen en plaatsen bijvoorbeeld) en we zijn even oud. Marije heeft lipoedeem en schrijft hier veelvuldig over op haar blog.

Wat is lipoedeem?

Lipoedeem is een aandoening waarbij vetweefsel ongelijkmatig verdeeld is over het lichaam. Er ontstaan plaatselijke vetophopingen op heupen, dijen, onderbenen, binnenkant van de knieën of de armen, die niet beïnvloed worden door gewichtsvermindering en sporten. Bovendien kunnen deze vetophopingen pijnklachten geven of de benen snel vermoeid doen raken (bron: Huidtherapie)

De lipoedeem beperkt haar enorm om haar leven te kunnen leiden, zoals ze zou willen leiden.

Crowdfunding

Het enige dat zou kunnen helpen is liposuctie en dat wordt niet vergoed door de verzekeringsmaatschappijen. Hoe krom is dat?!
Marije is nu een crowdfunding gestart en ik hoop zo dat ze het geld bij elkaar kan krijgen! Dus ik doe een oproepje aan jullie. Al is het maar een euro, elke euro is er een dichterbij haar droom om weer beter te worden en het leven te leiden waar ze al zolang van droomt!

De doneerpagina vind je hier.

Dank je wel!

Vind jij januari ook zo’n saaie maand?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary Januari 2018

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

6 reacties

  1. Heerlijk he die tulpen al overal 😀 En jaaa de maand is voorbij gevlogen! Bizar hoe snel het gaat. wat heftig trouwens dat verhaal van Marije en wat belachelijk dat de verzekering niks vergoed… Ik ga kijken of ik ook wat kan schenken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.