Instagram Photo Diary Februari 2018

Instagram Photo Diary header 2018 1 - Instagram Photo Diary Februari 2018

Instagram Photo Diary Februari 2018

Februari vond ik een heel leuke en gezellige maand. We werden getrakteerd op prachtige zonnige dagen en ik heb hierdoor vele wandelingen gemaakt, lekker gewerkt aan mijn blog en twee keer naar Amsterdam geweest. Lezen jullie mee in  mijn Instagram Photo Diary Februari 2018?

 

collage 1 1024x1024 - Instagram Photo Diary Februari 2018

Macarons zijn altijd een fijne traktatie! Deze komen bij de Lidl vandaan en zijn echt wel heel lekker! / Tulpen in huis voor het ultieme voorjaarsgevoel / Tijdens koude dagen draag ik graag deze kabeltrui die ik bij de H&M in de sale vond / Ik hou ervan om ons interieur te veranderen met accessoires. Mijn lievelingskleur dit seizoen is okergeel en deze kussens pasten perfect in ons interieur.

collage2 1 1024x1024 - Instagram Photo Diary Februari 2018Ik kreeg een kaart uit Parijs van een blogger die ik volg. Ze schreef de kaart van uit Cafe de Flore, een van mijn favoriete Parijse cafe’s / We werden vaak getrakteerd op prachtige luchten / Ik reviewde het boek Parijs van Megan Hess met leuke Parijse adresjes en prachtige illustraties / Cozy Sundays

collage3 1024x1024 - Instagram Photo Diary Februari 2018Ik hou enorm van witte rozen / De tentoonstelling Jazz Age in het Textielmuseum in Tilburg loopt nog tot 27 mei. Gaat dat zien! / Mijn lievelingslipstick van Chanel  / Throwback naar ons Parijs tripje in november.

collage4 1024x1024 - Instagram Photo Diary Februari 2018

Zoals je wellicht gemerkt heb, heb ik op Instagram veel foto’s van Amsterdam gedeeld. Deze maand ging ik twee keer naar onze hoofdstad (lees hier en hier mijn belevenissen) en ik heb het zo naar mijn zin gehad. Ik kwam met een heleboel inspiratie weer naar huis. En ook ging er een wens in vervulling: dineren bij Café de Paris, waar ik mijn lievelingsgerecht, steak tartare,  bestelde. Echt een aanrader.

Favorieten van Februari

Boek: Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen
Gerecht: Steak tartare met friet bij Café de Paris
Drankje: Kamille thee
Kledingstuk: zwarte skinny Levi’s jeans (deze vond ik achter in de kast en ik paste hem!)
Beauty: dag- en nachtcrème van de Lidl
Tijdschrift: Ariadne at Home
Best gelezen artikel: 15 Tips voor dagelijkse gewoontes
Gekocht item: mijn nieuwe roze Armani Jeans tas
Serie: The Paradise op Netflix
Uitje: de twee dagen naar Amsterdam
Quote: Pluk de dag!
Bloem: witte roos

Wat was jouw favoriet van de maand februari?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary Februari 2018

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Heel mooie foto’s! Ik hou van favorietenlijstjes.ik heb ook genoten van het zonnetje in februari, met al hoogtepunt 2 dagen wandelen in Parijs met zon. Zo een prachtige stad , daar krijg je energie van. En mijn verjaardag gevierd op een heel mooie lokatie met lekker eten.
    Februari was een prachtige maand.
    Bisou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.