Instagram Photo Diary December 2018

Instagram Photo Diary header 2018 1 - Instagram Photo Diary December 2018

Instagram Photo Diary December 2018

December, de laatste maand van het jaar, stond in het teken van gezelligheid, kerstversiering en genieten. Kijk je mee in mijn Instagram Photo Diary December 2018?

December 2018 1 - Instagram Photo Diary December 2018

Op een zaterdagmiddag gingen mijn man en ik lunchen bij “la Buvette” in Rotterdam aan de Coolsingel. Echt een aanrader! Een mooie roos die ik zag tijdens een van mijn wandelingen / Jeanne Damas, la Parisienne, bracht een eigen lipstick collectie uit, die ik gewoon moest bestellen / Een mooi stilleven in mijn werkkamertje.

December 2018 - Instagram Photo Diary December 2018

Rotterdam vanaf het water. Dit is nu een van mijn favoriete wandelroutes geworden tijdens mijn lunchpauzes / Ik genoot volop van het winterse weer. Jammer dat het maar zo kort duurde / Een gezellige lunchroom in Dordrecht, No.38 City Bakery / Op de kerstmarkt in mijn nieuwe okergele jasje.

December 2018 2 - Instagram Photo Diary December 2018

Ik vind de etalages van de Bijenkorf prachtig dit jaar! / De kerstdagen waren heel gezellig. Hier kun je er meer over lezen.

Wat vond jij het leukst in December?

pinit fg en rect red 28 - Instagram Photo Diary December 2018

Please follow and like us:

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.